(FOTO) ONA ĆE VAM POMUTITI UM: Veteranka američke vojske pušku zamenila VRELIM SELFIJIMA!
Foto: Printscreen/Twitter

Ratovala u Avganistanu

(FOTO) ONA ĆE VAM POMUTITI UM: Veteranka američke vojske pušku zamenila VRELIM SELFIJIMA!

Planeta -

Houp Hauard (26) je veteran američke vojske. Sa samo 19 godina prijavila se u vazduhoplovnu jedinicu i otišla na ratiše u Avganistanu, gde je radila kao jedan od mehaničara na održavanju američkih borbenih aviona. Danas, osam godina kasnije, ostavlja muškarce bez daha svojom karijerom bikini-modela.

Houp na Instagramu svakodnevno obaveštava svojih pola miliona pratilaca o snimanjima, objavljujući izazovne fotografije koje malo koga ostavljaju ravnodušnim.

A post shared by HOPE HOWARD (@hopeisabelhoward) on Mar 28, 2017 at 5:25pm PDT

Houpin motiv za prijavljivanje u vojsku bio je teroristički napad na Kule bliznakinje, a za sebe kaže da je "samo obična devojka". U svojoj biografiji ova devojka iz gradića Destin u Floridi kaže da je modeling bio njena tajna želja još od kada je bila devojčica, ali da je njena želja da pomogne svojoj zemlji prvobitno prevagnula.

"Sa 19 godina sam otišla u Avganistan, gde sam 24 sata dnevno bila uz svog najboljeg prijatelja - pušku M-16. To je bilo istovremeno najbolje i najgore iskustvo u mom životu, jer sam počela da svet gledam drugačijim, realnijim očima", napisala je Houp u biografiji koja stoji na njenom sajtu.

A post shared by HOPE HOWARD (@hopeisabelhoward) on Feb 4, 2017 at 2:51pm PST

Po povratku iz rata postala je fitnes trner, a nakon četiri godine bavljenja tim poslom, tokom kog je dostigla savršenu formu, Houp je počela da osvaja svet modelinga.

A post shared by HOPE HOWARD (@hopeisabelhoward) on Jan 17, 2017 at 7:49pm PST

(Mirror)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track