(FOTO) SEĆATE SE ROSALINDE: Ovako danas izgleda zanosna Talija (42)!
Foto: Instagram

Najlepša zvezda španskog govornog područja!

(FOTO) SEĆATE SE ROSALINDE: Ovako danas izgleda zanosna Talija (42)!

Pop kultura -
Nalazi se na listi 25 najznačajnijih meksičkih muzilčara u istoriji, kao i listama najuticajnijih meksičkih zvezda u poslednjih nekoliko decenija

Taliju, meksičku glumicu, pevačicu i tekstopisca, upoznali smo 1999. godine u latinoameričkoj seriji "Rosalinda" gde je igrala glavnu ulogu.

Kao Rosalinda
Kao Rosalinda

Talija je već 11 godina u braku sa direktorom muzičke kuće "Soni mjuzik" Tomijem Motolom. Latinoamerička zvezda i bivši suprug Maraje Keri imaju ćerku Sabrinu Sake i sina Metjua Alehandra.

Ova glumica je prvu seriju snimila 1987. godine, "Pobre Señorita Limantour", nekoliko godina kasnije počela je i pevačku karijeru. Do sada je snimila 11 solo albuma, a ove godine je izdala i album dečjih pesama, "Viva Kids".

Talija, koja će u avgustu napuniti 42 godine, nalazi se na listi 25 najznačajnijih meksičkih muzilčara u istoriji, kao i listama najuticajnijih meksičkih zvezda u poslednjih nekoliko decenija.

Ali nisu samo liste profesionalnih uspeha mesto gde može da se pronađe Talija. Magazin "Pipl" ju je pre dve godine proglasio najlepšom zvezdom španskog govornog područja. Na toj listi ona je iza sebe ostavila Salmu Hajek, Lusero, Gloriju Estefan i Penelope Kruz.

http://www.youtube.com/watch?v=yqCo5PkQb4U

(EPK/Žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track