(FOTO) SMRT UŽIVO: Oni su poslednje trenutke života objavili na društvenim mrežama!
Foto: Printscreen

Onlajn samoubice

(FOTO) SMRT UŽIVO: Oni su poslednje trenutke života objavili na društvenim mrežama!

Planeta -
Postaviću još jednu fotografiju. Iako umirem i dalje želim da budem na Fejsbuku, mora da sam Fb zavisnica. Haha. Bile su ovo njene poslednje reči, a dečko je sutradan je zatekao njen leš - samo je jedan od bizarnih primera ljudi koji su odlučili da dignu ruku na sebe pred onlajn prijateljima

Kineskinja postavila samoubistvo na Instagram

Neidentifikovana devojka, čiji je ime na ovoj društvenoj mreži jojostai1012 postavila je niz šokantnih fotografija posle čega se više nije javljala, uz poruku bivšem dečku "Progoniću te danju i noću i kada budem umrla".

Na objavljenim fotografijama su se videle spaljene stvari na krevetu i njene noge na ivici zgrade, koji je verovatno bio poslednji trenutak njenog života.

Tinejdžer koji se predozirao na vebkameri uživo

Abraham K. Bigs je na video sajtu justin.tv postavio video koji je uživo prenosio njegove poslednje trenutke života. On je ranije na drugom sajtu najavio da će se ubiti i ostavio link za sve koji žele da gledaju. Mnogi su mislili da je u pitanju šala, pa su čak i ohrabrivali u toj nameri.

Bigs je popio tablete i satima je disao posle toga, a dok su gledaoci shvatili da je ozbiljan, pozvali su policiju koja je prekinula ovaj bizarni video prenos.

Devojka se ubila jer se dečko nije pojavio na njenoj žurci

Uznemirena Tajvanka (31) je podelila sa prijateljima da će oduzeti sebi život jer njen dečko nije mogao da stigne na njenu rođendansku žurku.

Ona se ugušila gasom i napisala "Prekasno. Moja soba je ispunjena gasom. Postaviću još jednu fotografiju. Iako umirem i dalje želim da budem na Fejsbuku, mora da sam Fb zavisnica. Haha". Bile su ovo njene poslednje reči, a dečko koji je došao sutradan je zatekao njen leš.

Podelila sa 1.048 Fejsbuk prijatelja da će ubiti, niko nije reagovao

Simon Bek (42) postavila je poslednju poruku na Fejsbuku na Božić 2010. godine, koja je glasila "Uzela sam tablete, uskoro ću biti mrtva, zbogom svima".

Nimalo zabrinuti, njeni prijatelji su je nazivali lažljivicom i govorili da je to njena odluka. Posle 17 sati, policija je upala u njen stan i zatekla je mrtvu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track