GAŠIĆ ODVEO SINA IZ ZVEZDE: Čović je rekao da Milan dođe na probu
Foto: Kurir

Razrešene sve dileme

GAŠIĆ ODVEO SINA IZ ZVEZDE: Čović je rekao da Milan dođe na probu

Fudbal -
Ništa od Zvezde nije dobio, nikakav ugovor, došao je samo da trenira i bude na probi. Zbog celokupne situacije i pritiska koji se napravio jer je dobio političku konotaciju, odlučili smo da Milan ode, rekao funkcioner SNS

BEOGRAD - Potpredsednik Srpske napredne stranke i gradonačelnik Kruševca Bratislav Gašić i njegov sin Milan, koji je stigao na probu u Crvenu zvezdu, obratili su se danas novinarima ispred stadiona "Marakana" i poručili da zbog velikog pritiska Milan više neće trenirati sa crveno-belima.

"Milan je na probu došao posle razgovora koji sam imao sa Nebojšom Čovićem pre dva meseca. Čović je tada rekao "Neka dođe, pa ćemo da vidimo." Ništa od Zvezde nije dobio, nikakav ugovor, došao je samo da trenira i bude na probi. Zbog celokupne situacije i pritiska koji se napravio jer je dobio političku konotaciju, odlučili smo da Milan ode", rekao je Bratislav Gašić.

Visoki funkcioner vladajuće SNS ponovio je izjavu datu Kurir sportu dan ranije, da nije gurao sina u Zvezdu.

"Potičemo iz zvezdaške porodice. Imam tri sina i sva trojica su prošli mlađe kateforije od šeste godine. Milan je bio kadetski i pionirski reprezentativac. Ne želimo da zauzme bilo čije mesto. Ako nema kvalitet, neće da se bavi sportom. Došao je na probu, bukvalno na probu... Mogao je da ode sa omladincima na probu, bilo gde. Napravljena je veštačka priča, pre svega zbog Srpske napredne stranke", dodao je Bratislav Gašić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track