Ekrem hoće hopa-cupa sa Gocom u štali

Stars

Gazda, je l mogu ja večeras da budem sluga i da spavam sa njom u štali

ekrem i era

Zadruga je zatražila od farmera nekoliko dobrovoljaca koji su volji da igraju izazov, a koji će Zadruga kasnije saopštiti. Za izazov su se javili: Nenad, Daria, Jovana, Aki, Ekrem, Era, Miki, Rivas, Filip M, Bjelica i Sandra. Gazda Miki je zatim pročitao drugo pismo u kome se objašnjava izazov. Zadruga je od dobrovoljaca zatražila da očiste podove kuće i da u isto vreme pevaju. Dok oni koji se nisu javili moraju nemo da ih posmatraju bez ijedne reči. Ukoliko se prekrše pravila, zadatak se smatra nevažećim. Uspešno su obavili izazov.

Era i Ekrem zgrabili su metle u šake. Ribajući pod zapevali i napravili pravu predstavu. Ekrem se potom izjasnio da hoće u štalu

"Gazda, je l mogu ja večeras da budem sluga i da spavam sa njom u štali, a drugi sluga nek bude u mom krevetu?" pitao je Ekrem, aludirajući na Gocu. Miki je bez razmišljanja odgovorio da može! "I to u jednom krevetu, a ne u dva", pojasnio je Ekrem glumici.


http://www.youtube.com/watch?v=iqe2Tr1MB9k

 

 

 

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (8)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Nadja

  Nadja

  E cuda jada u Beograd grada, kad je Ekrem kralj,Ava kraljica,tesko nama sa nama.

  33 Odgovori 
 • flaster

  flaster

  Lepo je znati da ste vas dvojica uspeli da nadjete zabavu koja je uskladjena sa vasim intelektom.

  31 Odgovori 
 • sasha

  sasha

  jadno,takvo ponizenje za zene od ovog coveka,zivo me zanima da li bi dozvolio svojoj igbali da Era radi malo hopa cupa sa njom,sve je to shoooow,bednik bestidni,jadna je Srbija kad su joj ovo favoriti,dok nam deca gladuju,mi se divimo ovom gadu od coveka,fuj.

  29 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Dada

  Dada

  Ovo je takav prostakluk da ja reci nemam.

  5 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Kad Hrvatska bude mogla da bez policije sačuva 10 ćiriličnih tabli, onda može da drži lekcije Srbiji Ivica Dačić šef srpske diplomatije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!