Gledao pornić i prepoznao suprugu

Sex

Autor:

Žena, s kojom ima ćetvoro dece, u početku je negirala njegove optužbe, čak mu je i opsovala i tražila da joj pokaže film

sex, seksi igračke, seks,

KAIRO - Egipćanin, koji je privi put odlučio da pogleda pornografski film, doživeo je šok kada je u glavnoj zvezdi prepznao svoju  ženu.

Muškarac je pornić gledao na internetu.Kada je ugledao svoju ženu srušio se na pod.  Supruga je u početku negirala njegove optužbe, čak mu je i opsovala i tražila da joj pokaže film.

Ali, nije dugo mogla da krije istinu. Naime, ona ga je prevarila sa muškarcem sa kojim je bila pre braka, da ga nikada  nije volela, iako zajedno imaju četvoro dece, piše Emirates.

- Pronašao sam 11 filmova svoje žene u intimnom odnosu sa njenim ljubavnikom, izjavio je prevareni muškarac , prenosi Dnevnik.hr.

- Kada sam joj pokazao filmove priznala je da je još zaljubljena u svog dečka. Dodala da je on mlad kao i ona, a da sam ja star, rekao je muškarac koji je priznao da je tokom života bio srećan sa njom. Nije spominjao hoće li zatražiti razvod braka.

 

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Ja nosim sat „festina“ od 100-200 evra, ali nemam ništa protiv da neko nosi skuplji ako je pošteno zaradio Zoran Babić, šef poslaničke grupe SNS

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!