Gledao pornić i prepoznao suprugu

Sex

Autor:

Žena, s kojom ima ćetvoro dece, u početku je negirala njegove optužbe, čak mu je i opsovala i tražila da joj pokaže film

sex, seksi igračke, seks,

KAIRO - Egipćanin, koji je privi put odlučio da pogleda pornografski film, doživeo je šok kada je u glavnoj zvezdi prepznao svoju  ženu.

Muškarac je pornić gledao na internetu.Kada je ugledao svoju ženu srušio se na pod.  Supruga je u početku negirala njegove optužbe, čak mu je i opsovala i tražila da joj pokaže film.

Ali, nije dugo mogla da krije istinu. Naime, ona ga je prevarila sa muškarcem sa kojim je bila pre braka, da ga nikada  nije volela, iako zajedno imaju četvoro dece, piše Emirates.

- Pronašao sam 11 filmova svoje žene u intimnom odnosu sa njenim ljubavnikom, izjavio je prevareni muškarac , prenosi Dnevnik.hr.

- Kada sam joj pokazao filmove priznala je da je još zaljubljena u svog dečka. Dodala da je on mlad kao i ona, a da sam ja star, rekao je muškarac koji je priznao da je tokom života bio srećan sa njom. Nije spominjao hoće li zatražiti razvod braka.

 

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (72)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Danijela

  Danijela

  Najvise mi je zao dece zbog gluposti koje cini nepromisljen roditelj.Nije brak za budale,bolje ne uci u brak nego svojoj deci i bracnom partneru stvoriti pakao od zivota.

  78 Odgovori 
 • Hogar

  Hogar

  Pa nece biti da je bas prvi put gledao pornic a to sto je prepoznao svoju zenu pa jbg, svaka od tih zena je necija supruga, sestra, majka, cerka...

  71 Odgovori 
 • Danijela

  Danijela

  Nisi shvatio,ako je po prirodi budala onda ne treba ni ulaziti u brak.Kad se ovako nesto desi onda je kasno.Najvise pate deca i sve se to onda odrazava na zdravlje dece i onog drugog normalnog partnera plus svi ostali problemi koji lancano proizlaze iz toga.

  58 Odgovori 

Poslednji komentar

 • gray wolf

  gray wolf

  U pravu si Danijela a i sve to do kucnog vaspitanja i do morala da ga imalo imala nebi to napravila.

  3 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Rezolucija o Šešelju nema nikakav značaj i biće zaboravljena za dva dana Rasim Ljajić ministar u vladi srbije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!