POTRESNA ISPOVEST

Goca Božinovska: Moja ćerka je gladovala

Stars

Autor:

Pevačica Goca Božinovska nije imala para da prehrani svoje prvo dete! Crnokosa folkerka bila je primorana da najstariju ćerku Jelenu Vučković, kada je imala samo tri godine, da na čuvanje svojoj mami Radmili. Dramatični trenuci u

Goca Božinovska, jelena božinovska,

Pevačica Goca Božinovska nije imala para da prehrani svoje prvo dete!
Crnokosa folkerka bila je primorana da najstariju ćerku Jelenu Vučković, kada je imala samo tri godine, da na čuvanje svojoj mami Radmili. Dramatični trenuci u njihovim životima nastali su ubrzo nakon što se Goca razvela od kompozitor Radeta Vučkovića.

Za njega se udala sa dvadeset, a rastali su se nedugo posle Jeleninog rođenja (‘84). Ona i ćerka nisu imale maltene ni za hleba. Odvela je devojčicu u rodno selo Samaile, gde je ovogodišnja učesnica takmičenja „Zvezde Granda“ ostala do srednje škole.

- Jelena je rasla uz baku, a ja sam maltene bila na ulici, bez posla, para, stana - bez ičega. Morala sam da rintam po kafanama, živela sam kao podstanar po iznajmljenim ćumezima samo da bih detetu i sebi obezbedila egzistenciju. Zbog svega toga sam mnogo vezana za Jelenu - otvorila je Goca dušu za Kurir.

Kada je nakon nekoliko godina stala na svoje noge i udala se za „momka s vrelog asfalta“ Zorana Šijana, otišla je po ćerku. Ali ona nije želela da se odvoji od bake, kao ni baka od nje!

- Ne mogu da vam opišem kakva je to tuga bila. Mama mi je tada rekla: „Ako mi uzmeš Jelenu, ja ću da se bacim pod voz. Bez nje ne mogu.“ Tako je Jelena ostala kod nje do svoje četrnaeste godine - naglašava pevačica.

Božinovska ističe da je veoma srećna zbog toga što je Jelena izrasla u dobru osobu. Jedine nikad neće moći da zaleči rane nastale zbog odvojenosti od svog deteta.

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Sve Dinkićeve afere bilo bi lako procesuirati, ali nemoguće je jer on ima podršku u delovima pravosuđa i vlasti Dušan Janjić, analitičar

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!

Testirajte novu verziju portala

Kurir Beta
Klikni ovde