GORAN BREGOVIĆ O AVIONU ER SRBIJE: Da nisam sanjao da letim, nikad se ne bih probudio sa krilima!
Foto: Printscreen/Instagram

Novi avoin Er Srbije

GORAN BREGOVIĆ O AVIONU ER SRBIJE: Da nisam sanjao da letim, nikad se ne bih probudio sa krilima!

Društvo -

Novi avion Er Srbije nosiće ime poznatog kantautora Gorana Bregovića, a on je tim povodom objasnio šta za njega predstavljaju avioni i letenje.

"Kada sam bio mali često sam kao i većina dece sanjao da letim. I sada, kada sanjam, uvek letim. Posao mi je takav da polećem i slećem makar 200 puta godisnje.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

A jednom kada poletite uvek gledate u nebo kada hodate. Valjda zato volim sve što ima veze sa avionima. I ono gluvarenje po aerodromu kada avion kasni, i bajate sendvice koje one lepe stuardese bestidno dele kada sam u ekonomskoj, i onu nezdravu hranu iz mikrotalasne kada sam u biznisu, volim i razgovore sa nepoznatim ženama koje dobiju sedište pored mene.

Goran Bregović u avionu koji nosi njegovo ime

Ekskluzivna izjava Gorana Bregovića za Kurir TV

Valjda zato što sam toliko mnogo sanjao da letim. Ali da nisam, verovatno se nikada ne bih ni probudio sa krilima", izjavio je Bregović povodom vesti da će jedan od aviona Er Srbije dobiti njegovo ime.

Ime legende jugoslovenskog rokenrola i lidera kultne grupe "Bijelo dugme" krasiće tako 6. avion domaće avio-kompanije.Podsetimo, nakon tri velikana srpskog sporta, Novaka Đokovića, Vlade Divca i Dejana Stankovića, kao i glumca Mikija Manojlovića, peti avion Er Srbije, na relaciji Beograd-Njujork, poneo je ime našeg velikog naučnika Nikole Tesle.

POLETEO I BREGA: Novi avion Er Srbije dobija ime po Goranu Bregoviću!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track