Kurir pobedio

Grad Beograd ukida kaznu od 75.000 dinara

Beograd

Autor:

Vlast odlučila da poništi odluku koja je propisivala velike kazne za one koji u autobus uđu na pogrešna vrata

grad Beograd, kazne, GSP, gradski prevoz, pogrešna vrata, Željko Ožegović, sredn

Ožegović: Kurir nam je skrenuo pažnju, nećemo da kažnjavamo ljude

BEOGRAD - Nije prošlo!
Kazne od 2.500 do 75.000 dinara, koje su pretile svim Beograđanima ukoliko u gradski autobus uđu na pogrešna vrata, posle pisanja Kurira biće ukinute!

Posle pisanja Kurira, da će prema odluci od 15. jula svi Beograđani koji uđu na srednja vrata u gradski autobus biti žestoko kažnjeni, reagovao je Željko Ožegović, član Gradske uprave, i najavio njeno ukidanje.

- Odluka o javnom linijskom prevozu putnika na teritoriji Beograda će biti promenjena na jednoj od narednih sednica Skupštine grada zbog svoje nepreciznosti, jer izaziva nedoumice. Mi se zbog toga izvinjavamo i zahvaljujemo Kuriru što nam je skrenuo pažnju na to. Nije nam ideja da kažnjavamo ljude, ideja je da oni koji imaju kartu mogu pristojno da se voze. Svi oni koji nemaju kartu neće moći da se voze i nove mere, koje su sada donete, usmerene su isključivo na to, dakle, na poboljšanje usluga - izjavio je Ožegović za Kurir.

(S. T.)

Uvešće se red, ali bez visokih kazni zoom Uvešće se red, ali bez visokih kazni

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (34)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • zele

  zele

  sad nađite toga ko je potpisao tu odluku pa po ušima, i to je departizacija

  33 Odgovori 
 • Milan

  Milan

  E, pa ja redovno uplacujem mesecnu kartu (2680 dinara, koju naravno ne validiram, jer nema potrebe) i hocu da se pristojno vozim. Pod tim podrazumevam da hocu da biram koja vrata cu da koristim, a ne da se provlacim kroz prednja vrata gde je uvek najveca guzva. I nije mi jasno sta vam to znaci "uvesce se red". Red vec postoji, tj. opsta kultura gra ... više djana, lepo sacekas da svi izadju, pa onda udjes. Tako se autobus najkrace zadrzava na stanici. Koliko ja shvatam, ovima iz Bus-plusa je najveca frka oko svercera. U tom slucaju pojacajte kontrole (ako treba moze uz kontrolu da ide i jedan policajac), ali pustite nas koji uredno placamo da se na miru vozimo.

  31 Odgovori 
 • Nataša

  Nataša

  Bezobrazluk bez premca! 75000??? ...umesto da gledaju kako će ovaj jadni narod da nahrane, oni gledaju kako će da ga ojade. Pa ja hoću bre za kartu koju plaćam, koja je ekstremno skupa za naše uslove i plate, da se vozim u klimatizovanim vozilima, da vozač ne sluša karleušu, da mi kontrola persira kada traži kartu i da mi se zahvali kada v ... više idi da je uredno imam. SRAM VAS BILO SVE NA VLASTI!

  29 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Vesna

  Vesna

  Bravo Milane, u potpunosti podrzavam vas stav. Ostavite nas vise na miru. Obracunavajte se sa svercerima ako mozete.

  0 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Rezolucija o Šešelju nema nikakav značaj i biće zaboravljena za dva dana Rasim Ljajić ministar u vladi srbije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!