Građani ignorišu nova pravila ulaska u autobuse GSP

Beograd

Autor:

Preduzeće Bus plus, koje je zaduženo za prodaju i kontrolu karata, najavilo je da će od danas početi novi režim ulazaka i izlazaka, tako da će građani morati da ulaze na prednja vrata, a u zglobnim autobusima i na zadnja

Pravila pravila da bi nas udavila

Pravila pravila, da bi nas udavila

BEOGRAD - Beograđani su uglavnom ignorisali novi režim ulazaka i izlazaka iz vozila gradskog prevoza, a pojačana kontrola za sada nije primetna..

Preduzeće Bus plus, koje je zaduženo za prodaju i kontrolu karata, najavilo je da će od danas početi novi režim ulazaka i izlazaka, tako da će građani morati da ulaze na prednja vrata, a u zglobnim autobusima i na zadnja. Takvo pravilo uglavnom nije  bilo vidljivo.

Na autobuskim linijama iz južnog dela grada ka centru nisu primetili nijednog kontrolora, a građani su slobodno ulazili na sva dostupna vrata. Tako je uglavnom bilo u linijama 23, 37, 52, 53, 56 ili 50. Bilo je najavljeno i da će vrata autobusa do kraja leta biti obeležena za ulazak i izlazak, a jedan od reportera Bete primetio je pojedina tako obeležena vozila na linijama 16 i 17.

Bus plus je objavio da će stalna kontrola biti u "vidno obeleženim" vozilima na raznim linijama, među kojima su i 16 i 23, ali su građani ulazili i na srednja vrata, kao i juče. Još jedno od pravila je da će se u vozila na početnim stanicama ulaziti samo na prednja vrata, što se poštovalo na Studentskom trgu.

Vozila gradskog saobraćaja  su uglavnom poluprazna, a pravi test novog sistema može se očekivati u ponedeljak, pošto će to biti prvi radni dan s primenom novog režima korišćenja vozila javnog prevoza u Beogradu.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (50)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Vlatka

  Vlatka

  Jos samo da uvedu i da se izuvamo kad ulazmo u gradski prevoz...

  122 Odgovori 
 • SOKO @@

  SOKO @@

  Samo bojkot ! Beogradjani,bojkotujmo ova sramna pravila !!!!

  90 Odgovori 
 • Davorjanka

  Davorjanka

  I onom automatu da kazemo ``Dobar dan``! Ne zamajavajte nas, nismo idioti. Hocete da pokazete neku snishodljivost ili pokajanje i poslusnost??? Jok, to kod nas ne pali! Videcete.

  84 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Cikson

  Cikson

  Pregledala karte onima koji ih imaju, a ostale ostavila da se voze. Razmišlja li neko da taj ko nema kartu sigurno nema para da je kupi, možda ide na razgovor za posao, ili kod lekara. Sve ovo pričam zato što znam iz ličnog iskustva. Konkretno ja sam jedini zaposlen član porodice, imam platu od 22.000,00 dinara, bolesnog supruga (koji nema pr ... više avo na invalidsku penziju) i sina od 20 godina koji već 2 godine traži posao, i ja treba da mu dam za kartu. Pritom karta košta 73 dinara, za 1 ili 20 stanica, što nema nikakve logike. Svuda se plaća karta u odnosu na broj stanica tj. koliko se vozite. Ja prva nemam da mu dam za kartu, nekad nemam ni za hleb, a da nepričam o nekim drugim stvarima. Ovi naši sve hoće da bude kao u EU, samo nemamo plate kao u EU.

  0 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Rezolucija o Šešelju nema nikakav značaj i biće zaboravljena za dva dana Rasim Ljajić ministar u vladi srbije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!