Iživljavanje na naš račun

Građani platili Mrkonjiću ručak od 80.000 dinara!

Politika

Autor:

Ministar infrastrukture ručao u „Klubu poslanika“ na Dedinju pa potpisao račun, koji su konobari ispostavili Vladi Srbije

Milutin Mrkonjić,

BEOGRAD - Krka za sve pare.
Dok je Srbija u grču jer je državna kasa prazna, a rešenja nema ni u najavi, Milutin Mrkonjić, ministar infrastrukture, pukao je 80.000 dinara za jedan ručak!

Mrkonjić je nedavno ručao u „Klubu poslanika“, u Tolstojevoj ulici na Dedinju, uredno zatražio račun i potom ga potpisao, a ceh od 80.000 dinara došao je na naplatu u vladu Srbije, saznaje Kurir.

Iako u javnosti neguje imidž galantnog muškarca, Mrkonjić je regulisanje astronomskog računa prosledio Ministarstvu infrastrukture, u resor koji on vodi godinama.

Zašto mu je račun ispostavljen u Nemanjinu 11 i šta to može da se pojede i popije za 80.000 dinara, ministar nije želeo da kaže.

Iako je odmah hteo da prekine vezu, kada smo pomenuli 80.000 dinara potrošenih na ručak, kratko je dobacio: - Molim?

Posle priče da imamo informaciju da je u „Klubu poslanika“ napravio račun od oko 800 evra, koji je on potpisao i koji je potom stigao za naplatu u vladu Srbije, ministar je odbrusio:

- Nemam pojma o čemu pričate. Dajte policiji, nek istražuje! Doviđenja, srce!

Možda ovaj slučaj i ne dođe do policije, ali bar je Mrkonjić otkriven. Sledeći put kad ga vidite kako se bahanališe, priđite i popijte piće. Kod njega se stvarno ne zna ni ko pije ni ko plaća.


Ministarstvo: To nije tačno

U Mrkonjićevom kabinetu kažu da informacija sigurno nije tačna jer apsolutno nikakvo plaćanje računa ne ide preko Ministarstva za infrastrukturu.

- I da je Mrkonjić bio tamo, račun sigurno nije išao preko Ministarstva - kažu ministrovi saradnici.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Moralna je i odgovorna odluka da država ne hapsi na prepad Vojislava Šešelja, kao što se to nekad radilo Dragomir Anđelković politički analitičar

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!