Iživljavanje na naš račun

Građani platili Mrkonjiću ručak od 80.000 dinara!

Politika

Autor:

Ministar infrastrukture ručao u „Klubu poslanika“ na Dedinju pa potpisao račun, koji su konobari ispostavili Vladi Srbije

Milutin Mrkonjić,

BEOGRAD - Krka za sve pare.
Dok je Srbija u grču jer je državna kasa prazna, a rešenja nema ni u najavi, Milutin Mrkonjić, ministar infrastrukture, pukao je 80.000 dinara za jedan ručak!

Mrkonjić je nedavno ručao u „Klubu poslanika“, u Tolstojevoj ulici na Dedinju, uredno zatražio račun i potom ga potpisao, a ceh od 80.000 dinara došao je na naplatu u vladu Srbije, saznaje Kurir.

Iako u javnosti neguje imidž galantnog muškarca, Mrkonjić je regulisanje astronomskog računa prosledio Ministarstvu infrastrukture, u resor koji on vodi godinama.

Zašto mu je račun ispostavljen u Nemanjinu 11 i šta to može da se pojede i popije za 80.000 dinara, ministar nije želeo da kaže.

Iako je odmah hteo da prekine vezu, kada smo pomenuli 80.000 dinara potrošenih na ručak, kratko je dobacio: - Molim?

Posle priče da imamo informaciju da je u „Klubu poslanika“ napravio račun od oko 800 evra, koji je on potpisao i koji je potom stigao za naplatu u vladu Srbije, ministar je odbrusio:

- Nemam pojma o čemu pričate. Dajte policiji, nek istražuje! Doviđenja, srce!

Možda ovaj slučaj i ne dođe do policije, ali bar je Mrkonjić otkriven. Sledeći put kad ga vidite kako se bahanališe, priđite i popijte piće. Kod njega se stvarno ne zna ni ko pije ni ko plaća.


Ministarstvo: To nije tačno

U Mrkonjićevom kabinetu kažu da informacija sigurno nije tačna jer apsolutno nikakvo plaćanje računa ne ide preko Ministarstva za infrastrukturu.

- I da je Mrkonjić bio tamo, račun sigurno nije išao preko Ministarstva - kažu ministrovi saradnici.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Veoma je moguće da Srbija bude neka od budućih meta terorista, tako da je podizanje nivoa bezbednosti opravdano Zoran Dragišić, profesor Fakulteta bezbednosti

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!