Čekaju utakmicu

Grobari okupirali Trg u Milanu

Fudbal

Autor:

Prema procenama utakmici bi trebalo da prisustvuje blizu 4.000 navijača crno-belih, što iz Srbije, što iz drugih zemalja

Grobari u Milanu

Grupa od nekoliko stotina navijača Partizana stigla je na čuveni Trg Duomo u Milanu gde pod budnim okom italijanske policije čeka početak utakmice između fudbalera Intera i crno-belih u Ligi Evrope.

Sve protiče u najboljem redu, nema nikakvih incidenata, a navijači Partizana pevaju uobičajene pesme podrške svom timu. U centru grada raspoređene su policijske marice i desetine "karabinjera", koje su italijanske vlasti angažovale u strahu da se ne ponove incidenti slični onima iz 2010. godine u Đenovi, uoči prekinutog meča između reprezentacija Italije i Srbije.

Organizatori su u saradnji sa italijanskom i srpskom policijom preduzeli sve mere da bezbednost bude na najvišem nivou, a u tom smislu doneta je i odluka da tokom današnjeg dana u Milanu ne bude dozvoljena prodaja alkohola.
Tokom popodneva očekuje se dolazak još navijača Partizana, od kojih će većina direktno na stadion "Đuzepe Meaca". Prema procenama utakmici bi trebalo da prisustvuje blizu 4.000 navijača crno-belih, što iz Srbije, što iz drugih zemalja.

Duel Intera i Partizana u trećem kolu H grupe Lige Evrope igra se večeras od 19 sati.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Ukoliko vozač ne uoči pešaka, veštaci procenjuju kolika je bila mogućnost da ga izbegne Damir Okanović, Komitet za bezbednost saobraćaja

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!