Onlajn kupovina

GUGL PRODAVNICA: Srbiji odobrena kupovina u Gugl pleju!

Tech

Autor:

U noći između 15. i 16. aprila korisnicima iz Srbije omogućeno je da sa svojim platnim karticama kupuju njihove prozvode, ali ne i da ih prodaju

Gugl Plej

U noći između ponedeljka i utorka, 15. i 16. aprila, stigla je nova verzija Gugl pleja. Iako ne izgleda identično kao originalna, kao što je Gugl obećao da će izgledati. U pleju se sada mogu kupovati aplikacije, knjige, časopisi, muzika, filmovi i TV program.
.
U desktop verziji pleja dostupni su i "Уређаји" (srpska verzija) koji se uredno mogu staviti u korpu, ali isporuka je za sada moguća samo u 9 zemalja, među kojima nije Srbija.

Sve ovo odnosi se naravno samo na kupovinu aplikacija i sadržaja, Srbija još uvek nije na listi zemalja iz kojih je moguće prodavati na Gugul pleju.

Zanimljivo je primetiti da listinzi aplikacija (najpopularnije besplatne na primer) još uvek nisu lokalizovani, i da se na njima nalaze aplikacije karakteristične recimo za američko tržište (Netflix na primer).

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

To je već tradicija u NBS. Ovo je nešto što bode oči i smeta javnosti i primer da se ne sprovode mere štednje Branko Radun, politički analitičar

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!