Tesla Tim

Hakeri postavili slike Jasenovca na sajt fakulteta u Vukovaru

Tech

Autor:

Na sajtu fakulteta bila je postavljena i poruka: Evo mali članak o vašoj istoriji koju ste zaboravili i ne učite vašu decu

hakeri, tastatura, sajber kriminal

Hakerska grupa "Tesla tim" (Tesla Team) iz Srbije upala je jutros na službene internet stranice jedne visokoškolske ustanove u Vukovaru i na njih postavila tesktove i brojne fotografije iz ustaškog logora u Jasenovcu.

Dekan fakulteta "Lavoslav Ružička" Gordana Bujišić potvrdila je da je stranica bila hakovana, ali je rekla da je sporni sadržaj uklonjen i da stranica sada normalna funkcioniše. Ona je dodala da je informaciju o napadu na službene stranice fakulteta dobila mejlom od "Tesla tima".

Na sajtu fakulteta bila je, među ostalim, postavljena i poruka: "Evo mali članak o vašoj istoriji koju ste zaboravili i ne učite vašu decu". Prema pisanju hrvatskih portala, hakeri su poručili da je napad odgovor na nedavne demonstracije u Vukovaru protiv uvođenja srpskog jezika i pisma u zvaničnu upotrebu u tom gradu.

Najavljeni su i novi napadi na hrvatske sajtove.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (2)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • opasni hekleri...

  opasni hekleri...

  Imamo i mi konja za trku,ovo ovo je samo da se nazaboravi,bice sigurno jos ovih podsetnika.

  7 Odgovori 

Poslednji komentar

 • дуца

  дуца

  И треба да виде и памте шта су радили, кад им је неко чувао леђа, недужном народу само зато што се противио покатоличењу..

  0 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Za Srbiju je veoma važno pitanje prava i položaja nacionalnih manjina i njihova integracija u društvo Maja Gojković predsednica Narodne skupštine

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!