Seksualni život po islamu

HALAL SEKS ŠOP: U Turskoj otvoren prvi onlajn islamski sajt za seks

Sex

Autor:

Sajt sadrži i nekoliko rubrika sa savetima u vezi sa seksom u kontekstu islama kao što su: oralni seks po islamu, seksualno ponašanje po islamu i seksualni život po islamu

kamasutra, katolicka seks, seksi sop,

ANKARA - Turska je dobila svoj prvi onlajn islamski seks šop, čime je postala prva zemlja s ovakvom vrstom ponude u muslimanskom svetu.

Vebsajt "Halal seks šop" reklamira svoje proizvode - kondome, ulja za masažu i parfeme, kao potpuno bezbedne i u skladu sa islamskim normama. Korisnici sajta mogu putem linka da pronađu proizvode namenjene muškarcima, odnosno ženama. Sajt sadrži i nekoliko rubrika sa savetima u vezi sa seksom u kontekstu islama kao što su: "oralni seks po islamu", "seksualno ponašanje po islamu" i "seksualni život po islamu".

Anonimni osnivači vebsajta kažu da će njihov onlajn seks šop pomoći u ispravljanju predrasuda prema islamu, religiji za koju mnogi pogrešno veruju da je protiv seksa.

"Islam podstiče na seks u određenim okolnostima", navodi se na sajtu, dodajući da su proizvodi "Halal seks šopa" u skladu sa islamom.U Turskoj već duže vreme postoje tzv. "erotske prodavnice". Prošle godine, premijer Redžep Erdogan tražio je da budu preimenovane u "prodavnice ljubavi".

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Tagovi

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Sredozemlje postaje masovna grobnica, na granicama se vide užasne scene Martin Šulc, predsednik Evropskog parlamenta

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!