Seksualni život po islamu

HALAL SEKS ŠOP: U Turskoj otvoren prvi onlajn islamski sajt za seks

Sex

Autor:

Sajt sadrži i nekoliko rubrika sa savetima u vezi sa seksom u kontekstu islama kao što su: oralni seks po islamu, seksualno ponašanje po islamu i seksualni život po islamu

kamasutra, katolicka seks, seksi sop,

ANKARA - Turska je dobila svoj prvi onlajn islamski seks šop, čime je postala prva zemlja s ovakvom vrstom ponude u muslimanskom svetu.

Vebsajt "Halal seks šop" reklamira svoje proizvode - kondome, ulja za masažu i parfeme, kao potpuno bezbedne i u skladu sa islamskim normama. Korisnici sajta mogu putem linka da pronađu proizvode namenjene muškarcima, odnosno ženama. Sajt sadrži i nekoliko rubrika sa savetima u vezi sa seksom u kontekstu islama kao što su: "oralni seks po islamu", "seksualno ponašanje po islamu" i "seksualni život po islamu".

Anonimni osnivači vebsajta kažu da će njihov onlajn seks šop pomoći u ispravljanju predrasuda prema islamu, religiji za koju mnogi pogrešno veruju da je protiv seksa.

"Islam podstiče na seks u određenim okolnostima", navodi se na sajtu, dodajući da su proizvodi "Halal seks šopa" u skladu sa islamom.U Turskoj već duže vreme postoje tzv. "erotske prodavnice". Prošle godine, premijer Redžep Erdogan tražio je da budu preimenovane u "prodavnice ljubavi".

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Tagovi

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Ne bi bilo iznenađenje i ne bi bilo prvi put da neko vrati mandat narodu Zoran Stojiljković, profesor na FPN

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!