INICIJATIVA LIDERA RADIKALA: Šešelj traži anketni odbor o atentatu na Đinđića

Inicijativa lidera radikala

INICIJATIVA LIDERA RADIKALA: Šešelj traži anketni odbor o atentatu na Đinđića

Politika -

On bi trebalo da bude formiran od poslanika svih stranaka. I u slučaju rasvetljavanja činjenica o ubistvu Pavla Bulatovića skupštinski anketni odbor je doprineo da se rasvetle mnoge činjenice i dođe do novih saznanja, rekao je Šešelj

Lider SRS Vojislav Šešelj najavio da će njegova stranka danas u Narodnoj skupštini zatražiti formiranje anketnog odbora koji bi se pozabavio novim činjenicama i saznanjima u vezi s pozadinom ubistva Zorana Đinđića, jer zvanična istraga stagnira.- Anketni odbor bi sigurno doprineo rasvetljavanju novih činjenica i okolnosti u organizaciji ubistva Zorana Đinđića. On bi trebalo da bude formiran od poslanika svih stranaka. I u slučaju rasvetljavanja činjenica o ubistvu Pavla Bulatovića skupštinski anketni odbor je doprineo da se rasvetle mnoge činjenice i dođe do novih saznanja. Ja bih mogao da budem na čelu odbora i evo sada javno obećavam da ću raditi predano i pošteno kako bi se rasvetlila pozadina ubistva Đinđića - predlaže Šešelj i dodaje:

- Javnosti je poznato da nikad nisam bio poštovalac lika i dela Zorana Đinđića i da o njegovoj politici mislim sve najgore, ali mislim da je važno za Srbiju da se konačno utvrde sve činjenice, da se saslušaju svi kako bi se otkrila politička pozadina ubistva i utvrdilo uloga Nebojše Čovića, ali i mnogih drugih - zaključio je Šešelj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track