icon-closeicon-commentsicon-downicon-galleryicon-homeicon-nexticon-previcon-reacticon-searchicon-soc-fbicon-soc-gplusicon-soc-insicon-soc-mailicon-soc-rssicon-soc-twittericon-soc-vibericon-soc-wupicon-soc-yticon-totopicon_react

Najnovije vesti

 • Ovan

  Ovan

  Ljubav Da ste nervozni i napeti, jeste i nema tu šta posebno da se priča. Poneki put biste iz kože iskočili i od ličnih problema i od problema na poslu i od situacija s voljenom osobom. Sve vas bode direkt u mozak i tera da se onako fino, iznutra pušite. No, emotivni partner ove nedelje ima pravi lek za vas. Na vaša šištanja i siktanja odgovara šalom, nežnim rečima, nalazi načina da vas natera da zaboravite na nervozu i da se opustite. Kada od vikenda vaš vladar Mars pređe u znak Lava, moći ćete da odahnete. Jedan naporan i težak period ste definitivno ostavili iza sebe. Pravi je trenutak i da s voljenom osobom krenete na neko putovanjce... Ukoliko ste usamljeni, to je samo vaša krivica.

 • Bik

  Bik

  Ljubav U ovoj nedelji ste apsolutno ubeđeni da sve radite samo u interesu vaše veze. Vi znate najbolje, vaši potezi su pravi, odluke koje donesete voljena osoba treba da prepozna kao odlične. Pazite, možda vi i jeste u pravu, ali problem je u tome što partner ne gleda na situacije na isti način kao vi. U prevodu - idete mu na živce i ono što radite doživljava kao pritisak na sebe. Ako ta presija bude prevelika, ili će druga strana pokušati da se oslobodi, ili će to proizvesti jednu onako finu i burnu svađu. Ni jedno ni drugo vam baš i ne ide naruku, zar ne? Pustite ga zato da se bakće sa svojim problemima, a više pažnje posvetite jedno drugom tokom vikenda, koji je za oboje - odličan. Usamljeni Bikovi flertuju sa minimum šest osoba. Super vam je, ne menjajte ništa.

 • Blizanci

  Blizanci

  Ljubav Lepa je ta Venera u vašem polju ličnosti i baš vam daje jednu finu i optimističnu energiju ali, naravno, uvek ima ono ali... Dakle, Venera polako ulazi u opoziciju sa Saturnom iz polja ozbiljnih emotivnih i bračnih partnerstava. Da se razumemo, nije to lagan aspekt. Donosi težinu, osećaj dubokog emotivnog nezadovoljstva, potrebu da setno zurimo kroz prozor i da se sećamo nekih lepih momenata. Možda samog početka veze ili braka - kada ste bili ubeđeni da ste upravo započeli bajku vašeg života. No, prost prevod ovog aspekta bi bio - onim što imate niste zadovoljni. A moguće je i da želite nekog drugog. Šta god da je, ne radite ništa. Strpite se, proći će. I kod usamljenih je slično - onog koga hoćete nema ni na vidiku, a oni koje nećete vam se udvaraju.

 • Rak

  Rak

  Ljubav Još jedna nedelja sa napetošću i pritiskom u emotivnim vezama i bračnim zajednicama. Dragi Rakovi, morate shvatiti jednu stvar - nije samo partner kriv za sve ono što se dešava, ima krivice i u vama, i te kako. Sa Suncem i Marsom u polju ličnosti imate snagu, ali imate i naglašen ego i potrebu da isterate svoje. Ravnoteža snaga je sada žestoko poljuljana i moguće je da će u nekim emotivnim odnosima doći i do konačnog razlaza. Pokušajte da ublažite i sebe, ali i napetost u odnosu. Sve se može reći na drugačiji način. Razgovor, otvoren i iskren, ali bez tenzija, može umnogome pomoći. Ukoliko ste usamljeni, maštate o pravoj ljubavi, onoj u varijanti „dok nas smrt ne rastavi“... Sve je to OK, ali ono što vam se nudi nema veze s tim. Ili kombinacija, ili ništa - to vam je što vam je.

 • Lav

  Lav

  Ljubav Emotivni ili bračni partner vas koči u nekim situacijama, ne dozvoljava vam da se razmašete. Na svaki vaš predlog, odluku ili nameru stavlja veto. Naravno da vas sve ovo nervira jer vam se čini da druga strana prosto hoće svesno da vas izbaci iz takta. Doduše, da se razumemo - vi ste ove nedelje kao zapeta puška i samo čekate da ospete paljbu, pa ćete vrebati svaku priliku da se ispraznite i kažete ono što mislite, sve uz dramatičan nastup i grandiozne reči. Kada otpustite ventil i izduvate se, smirićete se - do sledeće slične situacije. Lavovi koji su solo u ovoj nedelji mogu na dve strane. Ili ćete malo da se kombinujete preko društvenih mreža, prijatelja, izlazaka, ili ćete pak da povremeno šmrckate razmišljajući o prošloj ljubavi...

 • Devica

  Devica

  Ljubav Neko vam se baš onako fino i zavodljivo smeška preko poslovnog segmenta. Malo-malo pa ima nešto da vam kaže, da vas u prolazu dotakne, povremeno baš osećate kako vas proždire pogledom. E sve je to odlično, ako niste zauzeti... Ako imate emotivnog ili bračnog partnera, pa iskreno rečeno, baš biste mogli da se pričuvate ove sedmice. Mogu neke okice da vas zanesu očas posla, a neobavezno pićence ili kafica se mogu lako pretvoriti u jednu opijajuću avanturu. Iskren savet - taman ste stabilizovali odnos sa voljenom osobom, nemojte sad da pravite problem sebi. Ukoliko ste usamljeni, i vama preko poslovnog segmenta idu prilike. Doduše, to su neke osobe koje su zauzete, rekla bih.

 • Vaga

  Vaga

  Ljubav Što se manje viđate sa emotivnim ili bračnim partnerom, bolje će vam biti. Zakopajte se u posao, u obaveze, pustite voljenu osobu da ona rešava svoje dileme i trileme i čekajte vikend. Izbegavajte, ukoliko je to moguće, sve nesuglasice jer je druga strana prosto naelektrisana i samo će čekati razlog da ospe paljbu po vama. Planirajte neko zajedničko putovanje, neki odmor i spremite se da ovo aktivirate od samog kraja sedmice ili u narednoj nedelji. Usamljeni pripadnici ovog znaka u ovoj nedelji su ni na nebu ni na zemlji. Malo maštate, malo se zanosite, malo razmišljate o prošlosti, ni sami ne znate gde ćete. Ako je moguće, vi biste na jedno tri strane. Doduše, moguće je. Samo, šta ćete posle s tim?

 • škorpija

  škorpija

  Ljubav U emotivnim i bračnim partnerstvima - ista meta, isto rastojanje. U prevodu - vi smatrate da ste divni, a da je voljena osoba nepodnošljiva. Da pitamo vašeg partnera, on bi rekao to isto - s tim što bi tvrdio da je on apsolutno ispravan, a da ste vi u poslednje vreme neurotični i da se s vama ne može razgovarati. Ako već ne možete da razgovarate normalno, onda i nemojte. Vi se bakćite svojim poslovima, voljena osoba neka se bakće svojim. Doduše, što se strasti tiče, tu su vam sva vrata otvorena - igrarije u spavaćoj sobi praktikujte koliko god vam volja. I čekajte da dođu mirniji trenuci i stabilniji period za vaše veze. Usamljene Škorpije mogu da se zabavljaju, neobavezno naravno, koliko god hoće. Idite sa cveta na cvet, lepršajte, igrajte se. Čekajte tu ljubav, biće i nje, ali ne sad.

 • Strelac

  Strelac

  Ljubav Naravno, moglo se i pretpostaviti da poboljšanje u emotivnim vezama i brakovima neće trajati naročito dugo. U ovoj ste nedelji sa voljenom osobom opet u fazonu „korak napred, dva koraka nazad“. No, vi ste digli ruke od svađanja, od raspravljanja, od dokazivanja. Jednostavno - ne možete više i nemate nameru da se više borite. Neka sve ide kako ide, pa dokle dođe. Iskreno, možda vam je ovo i najpametniji potez koji ste dosad povukli. Neka se situacije sa emotivnim partnerom ili raščiste same od sebe, slože onako kako treba, ili vas dvoje lepo kažite jedno drugom doviđenja. Usamljeni Strelčevi uživaju u novim pričama i pričicama i nemaju nameru da se vraćaju na staro i razmišljaju o tamo nekim bivšima. Samo vi uživajte, a prošlost je tu, iza ćoška.

 • Jarac

  Jarac

  Ljubav Kao što rekoh prošle nedelje, još ova sedmica donosi veće probleme u emotivnim vezama i brakovima i onda zvanično završavate s nepovoljnim periodom koji vas je tako lepo prodrmao. Neke će se stvari tokom ovih dana iskristalisati, neka rešenja ćete vi i voljeno biće uspeti da pronađete, ali ne mogu da obećam da će ovo ići mirno i bez stresa. Ako vam se porodica dosad mešala u odnos sa partnerom, uspećete da stavite tačku na ova ometanja. Ipak, računajte da ćete se nervirati u procesu. Od vikenda polako počinje da vam sviće. Nešto mirniji dani biće pred vama. Ukoliko ste usamljeni, preko poslovnog segmenta vas vrebaju emotivne prilike. No, tu imamo mali problem. Možda biste se vi i prepustili, ali vas neko iz prošlosti još uvek čvrsto drži.

 • Vodolija

  Vodolija

  Ljubav Emotivni ili bračni partner je nežan, divan, ma savršen. Odlično se razumete i više nego dobro funkcionišete zajedno. Ne zvuči vam ovo poznato i ne možete da uklopite u trenutnu situaciju s voljenom osobom? Naravno da ne možete, kad nećete da koristite one dobre prilike koje vam ovaj period daje, nego ste skloni da se posvađate i zbog najmanje sitnice. Neke svakodnevne situacije su sada najveći problem - vi ne možete da oćutite, a partner ne može da odoli a da ne uradi nešto za šta zna da vas nervira. I tako vas dvoje - jedan dan ljubav, drugi dan svađa. I tako redom. Usamljene Vodolije su se baš „razradile“ - maltene svaki dan padne poneko novo poznanstvo, vi ste baš u svom fazonu - veseli, opušteni, razgovorljivi.

 • Ribe

  Ribe

  Ljubav Odnos između vas i emotivnog ili bračnog partnera ove bi sedmice trebalo da bude dosta korektan. Potrudite se da ne dozvolite drugima, pa makar to bili i članovi vaše porodice, da se mešaju u vaš način funkcionisanja sa voljenom osobom. Presecite im bilo kakve pokušaje ovog tipa, pa ko se ljuti zbog toga - slobodno neka se ljuti i dalje. Sada možete srediti svoje emotivne relacije, a bilo bi dobro da zajednički i odete negde - prijaće vam da se oboje rasteretite od dnevnih situacija i obaveza. Ovo bi značilo vašoj vezi. Usamljene Ribe žele nešto što je nemoguće u ovom trenutku. Ako ste vezani za prošlost, otpustite je ili je makar ostavite za neko drugo vreme. Nove emotivne prilike su tu, nemojte ih propuštati!