Posle napada na Željka Samardžića

Hrvati bi opet pucali na Srbe!

Stars

Autor:

Ispod tekstova na hrvatskim portalima u vezi s pucnjavom u Vodicama posle nastupa Željka Samardžića pojavili se antisrpski komentari

Željko Samardžić,

Žalosno.
Pucnjava u klubu „Hacijenda“ u Vodicama posle nastupa Željka Samardžića daleko je odjeknula. Naročito na hrvatskim portalima i sajtovima, koji su ispunjeni komentarima, uglavnom punim mržnje i prezira, ne samo prema Željku već prema svim srpskim pevačima koji tamo nastupaju, kao i prema Srbima uopšte. Ostrašćeni hrvatski nacionalisti nisu baš birali reči raspravljajući o incidentu koji se dogodio u Vodicama. 

Prenosimo neke od njih:

♦ Nisu ništa naučili iz prošlosti i onda se čude kad se dogodi ovako nešto!

♦ Zna se da veliki broj ljudi, pogotovo u okolini Šibenika, koji je bio granatiran i pod stalnom opsadom srpskih boraca, ne može preko noći i bez jasnog izvinjenja da zaboravi te godine patnje i straha i zato se okanite ćoravog posla.

♦ E, neka je, zašto su ga zvali kad su njegovi klali tu u susedstvu.Ovakve reči očigledno nisu dovoljne, pa su se javili još žešći hrabri komentatori, kojima su svi pevači koji dolaze iz Srbije narodnjaci. Sa uspehom su uz mržnju iskazali i svoje elementarno nepoznavanje gradiva na temu koju su sami izabrali da komentarišu:

♦ Kaj ćeš, izgleda da oni skloniji lošem ukusu imaju veće šanse da „poberu“ metak od ostalih, pošto se puca pretežno po narodnjacima. Ko voli nek izvoli.Evo još dokaza da je ljudska glupost neograničena, ma s koje strane dolazila:

♦ Ma nemojte kriviti tog polučetnika, krivite „naša“ govna koja znaju sve srpske cajke, a ne znaju hrvatsku himnu. Došao je „čedo“ zaraditi koju kunu iz džepova velikih „Hrvata“.

♦ Tako i treba. Kaj nam bude jedna srbendara tu „tulila“. Imamo i mi naše pevače. Prst gore za prave Hrvate!

A ima i onih za koje ratovi još nisu završeni:

♦ Šteta što su samo pucali.

Posle ovakvih komentara - svaki komentar je suvišan.

A šta kažu Željkove kolege

Zlata Petrović
- Šokirana sam! Mi Hrvate uvek lepo dočekamo i maksimalno ih ispoštujemo, a vidi šta oni rade našima. Ne treba da imamo ništa s njima, to je sve na nacionalnoj osnovi. Kad odeš prvi put kod komšije i on se ne postavi kako treba, više nećeš ići.

Mile Kitić
- Mislim da to nije bilo upućeno Željku, nego vlasniku tog kluba. To je obično prepucavanje gazda diskoteka kako bi se na kraju dokazali između sebe ko je bolji. Da su hteli da pucaju u Željka, odavno bi ga napali.

Mira Škorić
- I ja sam pre dve godine doživela sličan incident. Mislim da su ljudi došli da slušaju njegove pesme, ali pojavila se grupa nekih huligana koji ne vole Samardžićeve pesme i sve su pokvarili. Uvek je bilo tako i biće.

 

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (37)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • oskar

  oskar

  sto jeste - jeste! Inace treba da smo sto dalje jedni od drugih! Kineski zid!

  32 Odgovori 
 • Raša

  Raša

  Ma o čemu priča taj Samardžić i ostali koji su se rastrčali po Hrvatskim kafanama radi novca. Šta bi hteli? Zbog njihove zarade da ponovo ratujemo? Gospodo ako vam se ne sviđa, pevajte po našim selima, banjama i planinama.

  31 Odgovori 
 • allex

  allex

  ...na lokal su bacali kamenje i pucali momci koje je prebilo obrezbedjenje i to u ranim casovima kada je koncert odavno zavrsen i nema nikakve veze sa Željkom, a sto se tice ovih hrvatskih komenzazora mislim da netreba trositi reci. Bolesnik do bolesnika!!!!

  31 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Marinela Kostrelo

  Marinela Kostrelo

  Slazem se da su prednosti jugoslovenskog zajednistva, kulture i solidarnosti i stepen privrednog razvoja bili nesto o cemu bi mnogo bogatije zemlje mogle samo da sanjaju. Mislim da bi svaka dublja analiza pokazala mogucnosti fleksibilnog modela reintegracije jugoslovenske zajednice po modelu beneluxa u prvoj fazi a zatim po modelu evropske ekonomsk ... više e zajednice i unije u drugoj odnosno trecoj fazi. Takva zajednica bi bila daleko snaziji politicki i privredni subjekat, kao i pregovarac nama susednim integracijama. Potpuno podrzavam inicijative za obnovu bivse jugoslavije na fleksibilnim osnovama gde bi svi narodi uzivali suverenost i gde bi svi zajedno crpeli mogucnosti koje jedna sira integracija pruya, posebno u uslovima produzene i sada vec decenijske globalne krize.

  1 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Hrvatska, koja „Oluju“ slavi kao državni praznik, nema nikakvo moralno pravo da Srbiji drži bilo kakve lekcije Sanda Rašković Ivić, predsednica DSS

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!