HRVATICA PREŽIVELA PAKAO: Gazde joj slomile vilicu, rebra, arkadu, držali je kao roba!
Foto: Profimedia

jedva izvukla živu glavu

HRVATICA PREŽIVELA PAKAO: Gazde joj slomile vilicu, rebra, arkadu, držali je kao roba!

Hrvatska -

POREČ - Oporavak Slavonke (43) kojoj su Vjeran i Vanesa Šalov kod kojih je radila, slomili vilicu i polivali je sonom kiselinom trajaće mesecima.

Psihički je malo bolje i uprkos teškim povredama dobro oporavlja. Kada su je sestra i majka spasile iz ruku zlostavljača, imala je jedva 49 kilograma na visinu od 170 santimetara.

Slavonka je u Poreč otišla prošle godine u septembru na sezonski rad. Ali je pala u ruke sadističkog bračnog para u čijem je restoranu radila. Vjeran (31) i Vanesa (31) Šalov osumnjičeni su da su joj ograničili kretanje, kontrolisali mobilni i laptop. Prijatelji nesretne žene zadovoljni su što je istragom obuhvaćena i Vanesa Šalov, za koju tvrde da je podsticala supruga na nasiljei da je on bespogovorno ispunjavao njene naredbe. Vanesa je osumnjičena i da joj je po leđima prolila sonu kiselinu, ubadala oštricom i gasila opuške po telu.

"Najviše joj je stradala vilica, koju su joj slomili pa je tako hodala nedelju dana pre nego što je pobegla. Ohrabruje to da joj se apetit vratio, pa svaki dan i fizički sve više jača", kažu prijatelji nesrećne žene.

Osim vilice, supružnici Šalov slomili su svojoj radnici tri rebra i arkadu, teško su joj povredili uvo, a noge i leđa bili su joj puni hematoma. Često su je zaključavali u maloj ostavi u stanu, u kojoj nije imala ni krevet, a nisu joj davali ni hranu. Tukli su je šakama i kajševima, davili je i pretili. Da nešto nije u redu, posumnjale su njena sestra i majka, koje su još u martu policiji prijavile njen nestanak.

Kada je Šalov to saznao, uubedio je da s njim ode u porečku policiju i objasni im kako je sve u redu. Međutim, njena porodica uspela je na nasreću u julu da je izbavi iz tog pakla.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track