HRVATSKA STARLETA NA REMONTU: Ava Karabatić posetila plastičara, evo šta je radila na sebi
Foto: Dragan Kadić

Ulaže u izgled

HRVATSKA STARLETA NA REMONTU: Ava Karabatić posetila plastičara, evo šta je radila na sebi

Stars -

Hrvatska starleta i rijaliti zvezda Ava Karabatić u tajnosti je posetila privatnu kliniku u srpskoj prestonici, gde se podvrgla sređivanju lica.

Reč je o tretmanu, koji podrazumeva otklanjanje podočnjaka i popunjavanje jagodica. Taj tretman daje svežiji i odmorniji izgled lica i dame se često odlučuju na ovaj korak zbog brzog tempa života.

"Ava je, u principu, zadovoljna kako izgleda, ali zbog novih poslovnih projekata, koji podrazumevaju svakodnevna snimanja, rešila je da svoje lice ulepša do maksimuma, pa je brzo stupila u kontakt sa poznatim beogradskim plastičnim hirurgom. Ona mu je rekla da joj podočnjaci veoma smetaju i da želi da ih se što pre otarasi, a on joj je ponudio najnoviju metodu sa otklanjanje kesa ispod očiju. Uz to su se dogovorili da joj ubrizga u jagodice supstancu koja će učiniti da joj taj deo lica bude izraženiji. Ona je pristala na uslove i na cenu i posetila doktora pre nekoliko dana. Nakon obaveljne intervencije Karabatićeva je bila prezadovoljna rezultatom" ispričao nam je u poverenju izvor blizak bivšoj učesnici "Parova".

Pozvali smo rijaliti zvezdu, koja odskoro radi i kao voditeljka TV "Hepi", da nam kaže zašto se odlučila na ove korekcije.

"Ja sam veliki esteta i profesionalac. Ulažem mnogo u sebe i po pitanju ulepšavanja, ali i edukacije i drugih stvari. S obzirom na to da radim jutarnji program, koji počinje rano, a ležem uvek jako kasno, jer volim da emisija bude što uspešnija, pa se rad otegne do kasno u noć, dobila sam podočnjake, koje sam rešila da eliminišem sa lica. Prepustila sam da mi srede lice kako bih što bolje izgledala u emisijama koje vodim. Reč je o sitnoj korekciji", rekla nam je u dahu Karabatićeva.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track