ILDA OTKRILA NAJVEĆU PORODIČNU TAJNU: Evo kako je reagovala kada je Šaban skinuo periku
Foto: Damir Dervišagić

Šok

ILDA OTKRILA NAJVEĆU PORODIČNU TAJNU: Evo kako je reagovala kada je Šaban skinuo periku

Stars -

Šaban Šaulić je sedamdesetih i osamdesetih godina izgubio kosu i na nagovor prijatelja nosio je perike, a njegova ćerka Ilda Šaulić seća se tog perioda i otkriva kako je ta njegova moda uticala na nju.

Čuveni pevač je i sam nedavno rekao da je taj period sa perikom u njegovom životu bio nemio, a ćerka Ilda otkriva još porodičnih detalja:

"Prirodno sam reagovala kada je skinuo periku, kao i on. Mi smo svi to podržali. Zašto da ne?!

Podsećamo, pevač je izjavio da je jedva čekao da baci tupe.

Foto Prointscreen Instagram
Foto Prointscreen Instagram

"Jedva sam čekao da se rešim toga. Sada mi je jako krivo što sam nosio tu glupost. Bukvalno sam se preporodio kada sam se ošišao na ćelavo i bacio tupe. Tada sam bio najsrećniji čovek na svetu! I moram priznati da se kajem što sam ga ikad nosio. Priznajem da sam muku mučio s tim. U jednom periodu života počeo sam da gubim kosu, a onda su me prijatelji i moj tadašnji menadžer nagovorili da stavim tupe", rekao je Šaban nedavno.

I dok je tata nosio perike i bio na vrhuncu slave u staroj Jugoslaviji, posebno zbog pesme "Hajde mala da pravimo lom", malo ko zna da je upravo Ilda u tom spotu imala svoju prvu ulogu pred kamerama.

"Da, da, u tom spotu sam se ja pojavila. Divne me uspomene vežu za taj period. Ja sam tada bila klinka, imala sam samo 13 godina. Kada je tata rekao da snima spot, ja sam mu rekla: "Tata, ja bih volela da učestvujem". To je bilo moje prvo iskustvo. Tačnije, vatreno krštenje. I sa kamerama i ovako...", otkrila je Ilda Šaulić.

Nakon toga Ilda i Šaban su snimili i zajedničku numeru.

"Jesmo, posle godinu, godinu i po dana, tako da smo imali zajedničku pesmu tata i ja", kaže Ilda, a na pitanje da li to znači da je imala protekciju za tatin spot, kaže: "Pa eto, bar malo... Nešto za početak".

Ženica čuva ćerku

Inače, Ildu smo sreli na jednom događaju gde je prošetala ruku pod ruku sa suprugom Bojanom Vučkovićem i otkrila da kad njih dvoje izađu, ona može opušteno da se provodi jer ima ko da čuva ćerkicu."Imamo ženicu koja nam pomaže, tako da je ona u sigurnim rukama", kaže Ilda koja se porodila u septembru 2016. godine.

Foto Zorana Jevtić
Foto Zorana Jevtić

Blic/Danijel Rakočević

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ILDA ČESITALA TATI ROĐENDAN: Želim mu da još dugo uživamo u njegovom divnom glasu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track