Oporavlja se

Isidora Bjelica operisala tumor: Bog mi daje snagu

Stars

Autor:

Zahvalna sam na neizmernoj ljubavi koju svakodnevno primam od prijatelja i porodice. Oni i vera u Boga mi daje snagu da izdržim

TV Hepi, Isidora Bjelica, Predrag Ranković Peconi, Goran Karadžić, Vukašin Obrad

Isidora Bjelica operisala je tumer na jajnicima i trenuto se oporavlja. Književnica se posle operacije dobro oseća, a doktori su utvrdili da je zahvat dobro prošao.

"Operisana sam u petak. Osećam se dobro. Intervenciju je izvršio naš najbolji hirurg i direktor Narodnog fronda dr Dušan Stanojević, uz asistenciju dr Rakića. Sve vas puno pozdravljam i zahvaljujem na podršci, ljubavi i molitvama", rekla je Isidora za Kurir.

"Oprostite, u ovom trenutku nisam u stanju da govorim. Zahvalna sam na neizmernoj ljubavi koju svakodnevno primam od prijatelja i porodice. Oni i vera u Boga mi daje snagu da izdržim", napisla je u poruci.

Književnica je radila detaljne analize i preglede, a nakon što su joj stigli rezultati, nije mogla da veruje šta ju je snašlo. Posle saznanja da je bolesna književnica bila je u šoku i nije mogla mnogo da priča.

"Ozbiljno sam bolesna. Moram hitno na operaciju. Izvinite, ne mogu sada da govorim o tome. Razumite me, nikad mi nije bio problem da pričam ni o najtežim bolestima, ali ne dok su pretrage u toku", rekla je tada Bjelica za Kurir i zaplaka se.

Isidora Bijelica je udata za Nebojšu Pajkića i ima dvoje dece. Rođena je u Sarajevu 10. decembra 1967. godine, gde je završila gimnaziju, a diplomirala je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, gde je i magistrirala. Napisla je više od 30 knjiga i autor je više pozorišnih komada i radio drama.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (22)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Grof Vronski

  Grof Vronski

  Jaka je ona žena, prebrodiće bolest.
  Drž' se, Isidora !
  Brz i potpun oporavak, želim ti od sveg srca.....

  82 Odgovori 
 • ljubica

  ljubica

  Isidora, drzi se...zelim ti puno snage i brz oporavak i da se sto pre vratis i tvojoj porodici i na mali ekran....

  82 Odgovori 
 • anti antifa

  anti antifa

  Želim Ti potpuni oporavak i zdravlje

  79 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Prota

  Prota

  Biljana pogledajte preko googla, ukucajte zolit, siguran sam da cete naci

  1 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Odbijao sam da budem ministar u prethodnim vladama, ali premijer kaže da sledeći put neću moći da odbijem Dragan Marković Palma, predsednik JS

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!