Vrelo

Ivan Ivanović se pali na oblu Stanijinu guzu!

Stars

Autor:

Ivanović na ovim paklenim vrućinama uživa gledajući golu starletu na duplerici Plejboja, a posebno je oduševljen njenom zadnjicom

Ivan Ivanović, Stanija Dobrojević, guza, tviter,

Možda se s druge strane papira vidi Stanija spread

Diže mu se... Pritisak.
Šta radi Ivan Ivanović na ovim vrućinama? Sve je učinio da mu bude još više vrelo... Gleda Stanijino golo telo! Voditelj TV Prva pokazao je na Tviteru šta ga oduševljava na plus četrdeset.

- Hrvatski Plejboj i naravno Stanija - napisao je Ivanović i ispod okačio fotku naslovne strane najpoznatijeg magazina za muškarce.

A onda, kad je došao do čuvene duplerice, nije odoleo a da Dobrojevićkinu zadnjicu dodatno ne fotografiše uz prigodan komentar:

- I njen najpoznatiji deo.
Sasvim je jasno da mu se upravo taj deo njenog tela najviše dopada. Srećom, vodio je računa, pa je papir ostao čist. Barem dok je slikao magazin.

Pozvali smo ga da nam kaže odakle tolika zanesenost Stanijom, ali nije se javljao. Možda su mu ruke bile zauzete?! Dobrojevićki, naravno, ne smeta što voditelj uživa u njenim fotkama.

- Ivan je veoma simpatičan! Njegova emisija je jedina koju pratim i kad sam u Americi, njegove šale su mi zanimljive, čak i kad su na moj račun - kazala je Stanija za Kurir.

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Od početka godine je od 100.000 migranata u Srbiji ostalo samo osmoro Vladimir Cucić, komesar za izbeglice

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!

Testirajte novu verziju portala

Kurir Beta
Klikni ovde