RADIKALI U KAMPANJI ZA BEOGRAD Šešelj: Suzbićemo korupciju i zastupaćemo interese običnih ljudi
Foto: Promo

SRS u razgovoru sa građanima na vidikovačkoj pijaci

RADIKALI U KAMPANJI ZA BEOGRAD Šešelj: Suzbićemo korupciju i zastupaćemo interese običnih ljudi

Izbori 2018. -

Nosilac liste Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je danas da bi SRS svojim učešćem u vlasti suzbila korupciju i zastupala interese običnih ljudi.

foto: Promo

Kako je sopštila SRS, Šešelj i kandidat za gradonačelnika SRS Miljan Damjanović obišli su danas pijacu na Vidikovcu i razgovarali sa građanima.

"Nama je cilj da u sledećoj nekoj skupštini imamo što jaču odborničku grupu, pa i da učestvujemo u vlasti, ako se stvore prilike i okolnosti", rekao je Šešelj.

On je naveo da SRS na Vidikovcu ulazi u finiš kampanje za predstojeće gradske izbore i da u tome ime "malo simbolike" pošto je "1991. upravo u Rakovici krenuo putem osvajanja vlasti".

foto: Promo

"Šta bi značilo radikalsko učešće u vlasti? Prvo, da ćemo izgarati na funkcijama vlasti, da ćemo se pokazati sposobnim i uspešnim, da imamo znanje, da smo otporni na mito i korupciju, da smo u stanju da suzbijamo korupciju kod drugih. Pokazaćemo da smo spremni da zastupamo interese pre svega običnih ljudi", rekao je nosilac liste SRS.

Navodeći da SRS ne obećava grandiozne projekte, Šešelj je rekao da je sramota da Beograd nema kanalizaciju na celoj svojoj površini, da negde fale i vodovod, dečja obdaništa, domovi zdravlja.

"To je ono što treba Beogradu i na čemu mi mislimo da najviše radimo", poručio je Šešelj.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track