NIKOLA JOVANOVIĆ: Savski amfiteatar Beograđanima a ne opskurnim investitorima
Foto: Fonet/Aleksandar Levajković

da ostane javno dobro

NIKOLA JOVANOVIĆ: Savski amfiteatar Beograđanima a ne opskurnim investitorima

Izbori 2018. -

BEOGRAD - Potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović izjavio je danas da je „velika laž“ bilo obećanje beogradskih čelnika Siniše Malog i Gorana Vesića da će dve stambene zgrade u Beogradu na vodi pokrenuti razvoj Beograda i čitave Srbije.

Savski amfiteatar je strateški važna lokacija za razvoj Beograda i podizanje kvaliteta života svih Beograđana, ali ga je vlast Srpske napredne stranke oduzela Beograđanima i dala u ruke opskurnim investitorima, navodno iz Abu Dabija, rekao je Jovanović.

foto: Nebojša Mandić

On je istakao da bi Savski amfiteatar trebalo da u što većoj meri ostane javno dobro sa pristaništima, turističkim biroima, galerijama, igralištima i sadržajima dostupnim svim stanovnicima glavnog grada.

Kandidat za odbornika Narodne stranke Miloš Pavlović je naveo da će koalicija okupljena oko Dragana Đilasa angažovati domaće pravne stručnjake i arhitekte da bi se Beograd na vodi vratio Beograđanima i da bi sve što se gradi bilo u skladu sa duhom i izgledom glavnog grada, saopštila je Narodna stranka.

(Kurir.rs/FoNet)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: ČUDO ! Evo koliko je teška najmanja ikad rođena beba u Beogradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track