Đorđević: Briga o najstarijima prioritet SNS
Foto: Fonet

Beogradski izbori

Đorđević: Briga o najstarijima prioritet SNS

Izbori 2018. -

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Zoran Đorđević razgovarao je danas sa najstarijim sugrađanima na opštini Palilula i poručio da je briga o najstarijima prioritet Srpske napredne stranke, jer su oni najzaslužniji za sve što je izgrađeno u Beogradu i Srbiji.

- Iako ste najviše bili pogođeni reformama koje smo sproveli, pokazali ste veliko razumevanje i mi to poštujemo. Država i grad će se truditi da vam se, odgovornim radom kao i do sada, na svaki mogući način oduži. Hoćemo da vam omogućimo normalan život, da vam poboljšamo materijalni položaj i stvorimo uslove da budete zadovoljni svojim životom. Kao što je predsednik Aleksandar Vučić najavio, i u ovoj godini možete očekivati povećanje penzija, koje smo obezbedili iz realnih izvora, a ne iz kredita i zaduživanja, kao što su to radili neki pre nas. Sada imamo zdravu ekonomiju, a samim tim i izvesno bolju budućnost - rekao je Đorđević.

Funkcioner SNS je, kako je saopšteno, naveo da je cilj da se u narednom periodu otvori što više klubova za penzionere i obezbede drugi sadržaji, kako bi naši najstariji sugrađani na najkvalitetniji način provodili vreme.

- Država je izdvojila 204 miliona dinara za subvencionisanje privatnih domova za stare i na taj način smanjila broj onih koji su trenutno na listi čekanja - kazao je Ðorđević, ističući da je u planu i izrada penzionih kartica, po uzoru na Senior kartice u Beogradu, koje će penzionerima pružati određene pogodnosti u celoj Srbiji.

Osvrnuvši se na rezultate koje je postigla gradska vlast u Beogradu, a kojih je mnogo, Đorđević je naglasio da su upravo oni dokaz da Srpska napredna stranka nije davala prazna obećanja, nego je radila za svoje građane.

Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track