BASTAĆ ODNEO PISMA MALOM I VESIĆU: U kovertama bila pitanja građana za gradske čelnike
Foto: Stefan Jokić

kampanja

BASTAĆ ODNEO PISMA MALOM I VESIĆU: U kovertama bila pitanja građana za gradske čelnike

Izbori 2018. -

Marko Bastać nosilac odborničke liste "Šta radite bre" na predstojećim gradskim izborima odneo je danas u Skupštinu grada dva pisma sa pitanjima za Sinišu Malog i Gorana Vesića, koja su prethodnih dana stizala od građana, a uglavnom se odnose na, kako se navodi, brojne afere koje se vezuju za ovu dvojicu gradskih čelnika.

"Već dugo Siniša i Goran pričaju samo sa onima koje izaberu. Svoje prave namere skrivaju javnim ličnostima koje guraju u prvi plan. Svi znamo da su upravo ta dva čoveka najozbiljniji pretendenti na dve čelne gradske funkcije", izjavio je Bastać navodi se u saopštenju. On je ocenio da su njihov sadašnji mandat obeležile neznanje, bahatost, afere, ignorisanje interesa građana i čvrsta saradnja sa omiljenim stranim i domaćim tajkunima.

Ne smemo zaboraviti sve brljotine ljudi koje je njihov lider nazvao kompletnim idiotima. Zato smo danas u ime grupe građana "Šta radite bre " predali kod portira spisak od 24 pitanja za Sinišu i 20 pitanja za Gorana. Očekujemo odgovore jer građani to zaslužuju. Table sa odštampanim pitanjima će ih podsećati da je to njihova obaveza, rekao je Marko Bastać.

Na spisku pitanja za Sinišu Malog između ostalih nalaze se ona o ceni infostana u Bugarskoj, zašto ne prijavi Vesića kada zna da je fantom i da li je sve sa Lukasom rađeno na belo. Od Vesića se traži da odgovori koja mu je omiljena Lukasova pesma, ko je urednik muzičke fontane na Slaviji, koliko često sanja da je gradonačelnik i druga slična pitanja, navodi se u saopštenju.

(Kurir.rs/Fonet)

Foto Stefan Jokić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track