Jahu Aksis menja svet internet pretraživača

Tech

Autor:

Oni koji su već probali novi jahuov proizvod kažu da se radi o agresivnom proizvodu koji bi trebao da spasi jahu od muka na kojima se trenutno nalazi

Jahu Aksis

novi pretraživač Aksis

LOS ANĐELES – Kompanija Jahu u sredu javno je predstavila sopstveni web browser “ Jahu Aksis” koji će uskoro biti dostupan kao aplikacija za ajped i ajjfon, a za desktop računare dolazi kao plugin za Internet eksplorer, Fajerfoks, Hrom ili Safari.

Naime posle instaliranja prikazuje se pri dnu pretraživača i širi se čim se krene sa upisivanjem na njega.
Inače njega karakteriše što zaobilazi prikazivanje standardnih linkova, već nas preko tamblnejlova šalje odmah na stranice.

Oni koji su već probali novi jahuov proizvod kažu da se radi o agresivnom proizvodu koji bi trebao da spasi jahu od muka na kojima se trenutno nalazi.

Korisnici koji su imali priliku da ga već upotrebe kažu da desktop plugin pruža bolje iskustvo nego verzija za ajfon koja je ograničena malim ekranom i navigacijom.

Što se tiče ajpeda Aksis deluje još bolje, a zapravo se radi o skinu za Safari koji pruža mnogo više za pretragu od Eplovog standardnog pretraživača.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (2)

Pošaljite komentar 

Poslednji komentar

  • GISKA

    GISKA

    Samo jedna konstatacija,upravo sam testirao ovaj Tahho axis,zahvaljujuci KURIRU,i definitivno je brzi od Safari,ovo je revolucionarno otkrice koje ce izgleda pomutiti Apple racune,jer ovaj pretrazivac je cudo.Jos jednom hvala n ajboljim novinama ikada i samo tako nastavite a od vas kao najboljih se to i ocekuje.

    0 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Odbijao sam da budem ministar u prethodnim vladama, ali premijer kaže da sledeći put neću moći da odbijem Dragan Marković Palma, predsednik JS

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!