Prokuplje

JAVITE SE MILICI: Poklanja osam invalidskih kolica

Srbija

Autor:

Milica Aranđelović iz Male Plane kod Prokuplja želi da pokloni osam invalidskih kolica onima kojima su neophodna

Prokuplje, Milica Aranđelović, invalidska kolica, poklanja,

PROKUPLJE - Milica Aranđelović iz Male Plane kod Prokuplja želi da pokloni osam invalidskih kolica, koje je dobila iz Beča gde radi njen sin i sarađuje sa fabrikom "Fruhwald".

U Maloj Plani svi znaju za Milicu Aranđelović, jer nema čoveka kome ona nije pomogla i pružila ruku kada je bio u nevolji. Prva je u svim akcijama koje donose dobrobit selu, a često puta i sama zasuče rukave kako bi završila neki težak, muški posao. Ovog puta Milica želi da daruje invalidska kolica onima kome su neophodna.

"Mnogo puta sam pomagala, jer znam šta je nevolja. Želim da ova pomagala dođu u prave ruke, onima kojima su najpotrebnija", kaže naša sagovornica i objašnjava da su kolica stigla iz Austrije, tačnije iz Beča, gde njen sin Hranislav radi i sarađuje sa fabrikom "Fruhwald".

Ovih dana Milica se angažuje na još jednoj akciji, a to je obezbeđivanje prevoza kako bi u Prokuplje dovezla veliki broj pokretnih bolničkih kreveta, invalidskih kolica i još nekih pomagala iz Beča.

Veliko i humano srce Milice Aranđelović je mnogima pomoglo, a na pitanje zašto svima pomaže, ona kaže da je kao mala bila siromašna i rano ostala bez roditelja.

"Život je bio okrutan prema meni. Sama sam teško i vredno radila 17 godina u Austriji, a za to vreme stalno sam se susretala sa teškim bolestima mojih najdražih. Zato sada kada sam u situaciji želim da pomognem bolesnima, siromašnima i unesrećenima", kaže Milica i poziva one kojima su potrebna invalidska kolica da joj se jave na telefon 027/343-570 i 066/330-435.

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Sve Dinkićeve afere bilo bi lako procesuirati, ali nemoguće je jer on ima podršku u delovima pravosuđa i vlasti Dušan Janjić, analitičar

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!

Testirajte novu verziju portala

Kurir Beta
Klikni ovde