Jedinstvena Srbija snažno uz Dačića

Politika

Autor:

Petar Petrović je onima koji plasiraju informacije o susretu premijera Ivice Dačića sa Rodoljubom Radulovićem poručio da treba da ostave ono što se događalo pre pet, šest, sedam i osam godina i da se bore za glasove koje su izgubili na izborima

Js, petar petrovic,

BEOGRAD - Zamenik šefa poslaničke grupe Jedinstvene Srbije (JS) Petar Petrović rekao je danas da je vlada stabilna i da je Ivica Dačić dobro vodi, a da se sve što se događalo poslednjih dana servira iz određenih kuhinja u cilju destabilizacije vlade. "Neki, rekao bih, bolesno politički ambiciozni koji su izgubili vlast a žele da se vrate na vlast, iz određenih centara moći pokušavaju da plasirajući neke poluinformacije i dezinformacije od pre nekoliko godina destabilizuju vladu", kazao je novinarima u parlamentu Petrović iz JS, stranke koja je koalicini partner Socijalističke partije Srbije čiji je Dačić lider.

JS čvrsto stoji iza premijera Dačića jer odlično radi svoj posao kazao je on i dodao da vlada ima podršku u parlamentu i da će istrajati ceo mandat.

Petrović je onima koji plasiraju informacije o susretu premijera Ivice Dačića sa Rodoljubom Radulovićem, članom narko-klana Darka Šarića poručio da treba da ostave ono što se događalo pre pet, šest, sedam i osam godina i da se bore za glasove koje su izgubili na izborima.

Prema njegovim rečima, o političkom moralu ne treba da pričaju oni koji su se do pre nekoliko godina družili sa "ortodoksnim" krininalcima za koje je bilo dokazano da su kriminalci i ubice. Petrović nije naveo na koga misli nego je kazao da to treba pitati nadležne. "Pitajte to one koji su to znali pre nekoliko godina zašto su to držali po fiokama ako su imali informacije ....", naveo je Petrović i dodao da premijer, ministri i poslanici razgovaraju sa svima i da nikome ne piše na čelu čime se bavi. "Svi mi razgovaramo, i poslanici, ministri i drugi u vladi sa svima kad nam se obrate. Ako ne znamo čime se taj čovek bavi ili neko ko treba da zna ili je znao a nije obavestio o tome svog pretpostavljenog ili nekog drugog onda je veća krivica do njega nego onoga ko je razgovarao sa tim čovekom", rekao je Petrović.

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Rijaliti emisije su postale naša realnost. Glavno pitanje trenutno je da li uopšte ima realnosti van rijalitija Aleksandra Janković, klinički psiholog

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!

Testirajte novu verziju portala

Kurir Beta
Klikni ovde