Jelena Janković kupuje stan u Beogradu na vodi
Foto: Kurir štampano

Elitno društvo: Teniserka pazari još jednu skupu nekretninu

Jelena Janković kupuje stan u Beogradu na vodi

Stars -
Najbolja srpska teniserka nedavno je prisustvovala predstavljanju luksuznog kompleksa u srpskoj prestonici, kojim je oduševljena, i razmišlja da postane vlasnica jedne stambene jedinice

Najbolja teniserka Srbije Jelena Janković planira kupovinu stana u okviru projekta „Beograd na vodi“.Zvezda belog sporta će, kako Kurir saznaje, biti jedan od stanovnika ovog luksuznog kompleksa čija će izgradnja uskoro početi. Nakon što je ispala u prvom kolu Vimbldona, Jelena je nakratko došla u svoj rodni grad, a tokom boravka u Beogradu našla je vremena da se odazove pozivu i bude jedna od VIP zvanica na predstavljanju velikog građevinskog poduhvata premijera Srbije Aleksandra Vučića.Carstvo nekretnina- Jelena je oduševljena celom pričom i projektom „Beograd na vodi“. Slikala se pored makete celog grada, a fotografiju je objavila na društvenim mrežama. Nekolicini prijatelja otkrila je da razmišlja o tome da kada krene prodaja, kupi stan u ekskluzivnom naselju. Pored nje, u ovom kompleksu nekretnine će imati i brojne druge poznate ličnosti ne samo iz Srbije već i iz celog sveta - kaže izvor Kurira blizak osmoj igračici sveta.Jelena će tako, nakon porodične kuće u Beogradu, vila u Bredentonu, Dubaiju i San Dijegu, pazariti i jedan stan. Cena kvadrata u luksuznih apartmana ovog kompleksa, kako je najavljeno, biće oko 4.000 evra.Dok ne postane vlasnica luksuznog stana u srpskoj prestonici, teniserka, kako je pre nekoliko meseci otkrila za Kurir, sve će više vremena provoditi u velelepnoj kući u San Dijegu pošto su radovi završeni. Ona će tamo i trenirati na terenu koji je izgrađen u sklopu kompleksa.Otišla u DubaiInače, nakon boravka u Beogradu, Jelena je otputovala za Dubai na kraći odmor, a sledeći izazovi je očekuju u Kanadi početkom avgusta, kada kreće sezona turnira na betonu.

Uživala u SkadarlijiJELENI HARMONIKA SVIRALA NA UVCEJelena je kratak predah od teniskih obaveza iskoristila da provede vreme s prijateljima i porodicom. Džej Džej se uželela izlazaka, pa se s društvom provodila u Skadarliji. Pevačica je slike iz kafane objavila na društvenoj mreži Instagram, a uz video-snimak je napisala:Srpska muzika. Volim je. Ovo je život. Udri, Mile. Za moju dušu... muzika, harmonika, društvo, smeh i uživancija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track