Jelena kupila Edinu sat za Dan zaljubljenih!

Posle pomirenja dečka iznenadila skupim poklonom

Jelena kupila Edinu sat za Dan zaljubljenih!

Stars -
Atraktivnu plavušu viđena je u jednom tržnom centru dok je birala poklon za sportistu, s kojim je nedavno raskinula, ali su se samo dan kasnije pomirili

Pevačica i finalistkinja Farme 5 Jelena Jovanović iznenadila je dečka Edina Škorića skupocenim satom za Dan zaljubljenih.

Atraktivnu plavušu viđena je u jednom tržnom centru dok je birala poklon za sportistu, s kojim je nedavno raskinula, ali su se samo dan kasnije pomirili. Ako je suditi po njenom osmehu, među golupčićima ponovo ljubav cveta, kao što je bilo i na seoskom imanju u Lisoviću.

Jelena će očigledno u velikom stilu proslaviti Dan zaljubljenih, pa je tako dan ranije krenula u akciju kako bi obradovala svoju jaču polovinu. Očigledno je da je pevačica tačno znala šta traži, pa je odmah ušla u nekoliko prodavnica satova renomiranih svetskih brendova kako bi izabrala odgovarajući poklon.

Ljubazne prodavačice pokazivale su joj svaki primerak koji joj se dopao, a ona se na kraju odlučila za crni sat jednog poznatog brenda, čija cena nije ispod 150.000 dinara. Nakon što je karticom platila sat, Jelena je sa osmehom napustila tržni centar. Ipak, nije bila tako raspoložena kada smo je pozvali za komentar.

"Gde ste me uslikali? Pokvarili ste mi iznenađenje! Kupila sam Edinu sat, želela sam da to bude nešto što će ga uvek podsećati na mene. Sada moram da kupim nešto drugo za Dan zaljubljenih zbog vas, a sat ću mu pokloniti bez povoda. Ali, baš me briga, ionako imam bolju ideju", bila je pomalo ljuta Jovanovićeva.

Ipak, otkrila nam je da će Dan zaljubljenih proslaviti sa svojim izabranikom.

"Naša ljubav je posebna, volimo da ugađamo jedno drugom. Praznik ćemo proslaviti zajedno na jednom splavu, gde te večeri pevam", kaže pevačica.

Ne propustite:

BEZ IZLIVA NEŽNOSTI U JAVNOSTI: Jelena i Edin se i ne drže za ruke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track