JOŠ JEDAN DOKAZ DA JE INTERNET OPASAN: Glumica prodavala nevinost na internetu, silovana od kupca!
Foto: Dejli Mejl

Pobegla kroz prozor

JOŠ JEDAN DOKAZ DA JE INTERNET OPASAN: Glumica prodavala nevinost na internetu, silovana od kupca!

Planeta -
Dogovorili su se oko detalja i uslova, a ona je napustila svoj dom u Azerbejdžanu i putovala skoro 2.000 milja iz Bakua kako bi se srela sa "kupcem" u gradu Perm u centralnoj Rusiji

RUSIJA, PERM - Mlada glumica pokušala je da proda svoju "nevinost" za 10.000 funti završila je silovana i prisiljena da pozira za erotske slike pre nego što je uspela da pobegne od manijaka kroz prozor na trećem spratu.Žena, identifikovana samo kao Kristina, odlučila je da proda svoju nevinost Mikhailu Dnistrianu, koga je upoznala na internetu.

Dogovorili su se oko detalja i uslova, a ona je napustila svoj dom u Azerbejdžanu i putovala skoro 2.000 milja iz Bakua kako bi se srela sa "kupcem" u gradu Perm u centralnoj Rusiji.Kada je stigla, čovek se izgleda predomislio pa je čak i pokušao da je nabedi kako ona njemu duguje novac.28-godišnjak koji je platio njenu avionsku kartu, pokušao je da je natera da radi kao prostitutka kako bi mu vratila novac. Kada je odbila, on je navodno pretukao i prisilio je da pozira za erotske fotografije, pre nego što ju je silovao u svom stanu.

Ona je uspela da pobegne tako što je od čaršava napravila konopac i spustila se kroz prozor sa trećeg sprata kada je on otišao na posao. Međutim, glumica je pala tokom bekstva i slomila je kuk.Fotografije njenog dramatičnog bekstva objavljene su od strane očevica koji je slikao devojku koja se spuštala niz improvizovani konopac.

Policija je uhapsila Mikhaila, a onda je otkriveno da je već bio optužen za silovanje u prošlosti kada je namamio žrtvu u njegov iznajmljeni stan koja je isto tako želela da proda svoju nevinost. U to vreme bio je proglašen ludim i poslat u bolnicu na lečenje, ali je kasnije pušten.Kristina je ispričala policiji da je bila sama i da su joj oba roditelja preminula, a ona je želela da prikupi novac za svoju glumačku karijeru.

Mikhailova devojka, koja je želela da ostane anonimna, priznala je da je šokirana nakon što je saznala šta se desilo i tvrdi da je on sa njom uvek bio nežan i ljubazan."Nisam mogla da verujem, uvek je bio divan prema meni. Kako posle ovoga ikada da verujem nekom muškarcu?", rekla je.

Neki ljudi okrivljuju devojku za ono što se desilo i kažu da bi ona trebalo da bude kažnjena jer je pokušavala da proda sebe.Međutim, sud u Permu je rekao da ne postoje razlozi da krivično gone devojku zbog prostitucije i da je oni tretiraju kao žrtvu.

(foto: Dejli Mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track