Još jedna bratska izdaja

Komentar dana!

Još jedna bratska izdaja

Komentar dana -

Crna Gora i njen već doživotni šef Milo Đukanović ponovo su nam onako bratski zavukli.

Pa su tako, pred pregovore Prištine i Beograda, inače ključne za Srbiju, najavili da će sa Hašimom Tačijem da potpišu sporazum o razgraničavanju dve države.

Eto, nije moglo ni dan ranije ni dan kasnije, nego je Milo odlučio da to bude baš uoči pregovora u Briselu, kada premijer Srbije pokušava na sve načine da izdejstvuje formiranje Zajednice srpskih opština.

A ovako Tači i družina dobijaju vetar u leđa, pa još više zatežu, a naša braća im u tome uvek pripomognu. Pa malo li je od vas, braćo? I ko kaže da smo ko dva oka u glavi grdno se vara, više smo ko dve vreće.I što je najgore, ne bi im bio prvi put. Ista ta crnogorska vlast i isti taj večiti vladar Crne Gore Milo Đukanović bez trunke savesti priznali su nezavisnost Kosova.

I to istog dana kada je u Skupštini Ujedinjenih nacija usvojena rezolucija Srbije da od Međunarodnog suda pravde traži mišljenje o legalnosti proglašenja nezavisnosti Kosova. To nije bratski, to je malo više džukački. Ne morate baš da vi Crnogorci da uvek budete veći katolici od pape. Pa ako baš nećete da nam pomognete, onda, bre, braćo, nemojte ni da nam odmažete.Malo je reći - Milo, sram te bilo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track