Kaća sama birala nameštaj za devojački stan!
Foto: Fejsbuk

Seli se u novi dom u Zemunu

Kaća sama birala nameštaj za devojački stan!

Stars -
S obzirom na to da će za sada u njoj spavati sama, Kaća je umesto seksi satena izabrala vesele boje pamuka

Pevačica Katarina Živković celi dan je potrošila u kupovini nameštaja za stan koji je je nedavno kupila u Zemunu, a u koji će se uskoro useliti. Iako je u njemu trebalo da svije gnezdo sa bivšim dečkom Banetom Jankovićem, nakon raskida ovo će biti devojački kutak gde će uživati sama.

S obzirom da je za vreme četvorogodišnje veze sa voditeljem i tokom njihovog zajedničkog života pevačica zavolela Zemun, nije bilo dileme da će u ovom delu pestonice i kupiti novu nekretninu u kojoj su grubi radovi završeni, zbog čega se Kaća bacila na traženje nameštaja.

Kaća je pažljivo birala sto i TV komodu za dnevnu sobu koja će biti u pastelnim tonovima, dok se najviše dvoumila oko kreveta za spavanje, ali je zato posteljinu kupila istog trenutka.

S obzirom na to da će za sada u njoj spavati sama, Kaća je umesto seksi satena izabrala vesele boje pamuka. Kao i većini žena, lakše joj je išao odabir dekorativnih sitnica, pa je tako ukrasne jastuke, mirisne sveće i cveće odmah pazarila uz par sitnica za kuhinju.

Da želi da je novi ljubavni partner tretira kao kraljicu, dala je do znanja kupovinom poslužavnika za krevet u kojem očigledno očekuje da dobije prvu jutarnju kafu. Iako su ovo slatke muke, pevačici su zadale problem, jer oprema čitav stan odjednom, pa se dugo zadržavala kod svakog komada nameštaja, pažljivo razmatrajući gde bi ga stavila i sa čim ukombinovala.

"Sada je ostalo samo da se ubaci nameštaj i ono što jedva čekam, a to su oni najsitniji detalji koji će da ukrašavaju stan. Uzbuđena sam i jedva čekam da se uselim! Mada moram da priznam da sam se i umorila, nekako mi se čini da nikad kraja sređivanju nema, uvek mi nešto fali", rekla je Kaća.

(alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track