Kakve sise, takav i seks

Sex

Autor:

Muškarci mogu mnogo toga da saznaju kakav će im seks biti samo po obliku grudi. Postoji i "nauka" koja se bavi proricanjem budućnosti prema obliku ženskih grudi, koja se pojavila u Španije u 18. veku

grudi, sex, seks,

Muškarci mogu mnogo toga da saznaju kakav će im seks biti samo po obliku grudi. Postoji i "nauka" koja se bavi proricanjem budućnosti prema obliku ženskih grudi, koja se pojavila u Španije u 18. veku

* Prema dole

Prsa zakrivljena poput odskočne daske (grudi prema dole) odaju da dame koje ih nose imaju nordijski temperament i izrazito su oštroumne. Ovaj tip žena lako se prilagoditi životu s bilo kojim muškarcem, jer su verne, nezasite i prihvataju sve igrice u krevetu.

* Poput jabuke

Većina žena sa okruglim grudima poput jabuke je frigidna i potrebno je dosta truda i vremena da ih se dovede do orgazma. Pozitivna je stvar to da su spremne isprobati bilo koji položaj u krevetu da bi usrećile svog partnera. Ne menjaju muškarce kao čarape i verne su. Takođe, često pokazuju da su pametnije od svojih muževa.

* Trougli

Dame sa trouglastim prsima ubrajaju se među najuzbudljivije i najsamostalnije pripadnice slabijeg pola. Za njih u seksu ništa nije zabranjeno, a u jednom danu mogu da promene i po nekoliko.

* Plavi patlidžani

Žene sa grudima u obliku plavih patlidžana su prepune ljubavi. One su jednostavno dražesne. Uz njih će muškarac zasigurno dobiti etiketu papučara.

* Silikoni

Silikonske grudi su nekima možda i privlačne, ali za većinu dame koje ih "nose" služe samo za avanturu.

BRADAVICE

I bradavice muškarcu mogu pomožu da otkriju šta ih sve čeka u krevetu.

- Stršeće bradavice otkrivaju darežljive i dominantne žene. Obično vole oralni seks i pozicije u kojima može da pokaže dominantnost i nadmoć nad muškarcem.

- Povučene male bradavice odaju proračunatu damu, koja često skriva svoje prave namere. Za njih seks ne predstavlja ništa posebno, ali su spremne da ispune sve muške fantazije.

Ružičasta područja oko bradavica ukazuju na nežnu ženu, ljubaznu i otvorenu, dok je tamnija koža oko bradavica obeležje strastvenih i avanturistički žena.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Tagovi

Komentari (9)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Vlada

  Vlada

  Ako su sise silikonske, znači da je tim ženama najbolji sex sa vibratorom.!

  110 Odgovori 
 • Sanja

  Sanja

  Plavi patlidžani????? Sta cu ja jos cuti za zivota XD

  66 Odgovori 
 • mare

  mare

  Ja nikad nisam voleo daske za peglanje

  53 Odgovori 

Poslednji komentar

 • sasa

  sasa

  mene najvise privlaci extra guza ,prvo to primetim pa onda sise mada svako voli lepe i dovoljno velike ali ne bas i da se udavis u njih..oblik je samo nagadjanje,nema pravila kakva je koja to je individualno..svaka je posebna na svoj nacin..narode j.....e zene a ne da drzite flasu i spriceve..

  1 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Šešelj je prilika da se Srbija obračuna s prošlošću Bakir Izetbegović, član Predsedništva BiH

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!