Kakve sise, takav i seks

Sex

Autor:

Muškarci mogu mnogo toga da saznaju kakav će im seks biti samo po obliku grudi. Postoji i "nauka" koja se bavi proricanjem budućnosti prema obliku ženskih grudi, koja se pojavila u Španije u 18. veku

grudi,  sex, seks,

Muškarci mogu mnogo toga da saznaju kakav će im seks biti samo po obliku grudi. Postoji i "nauka" koja se bavi proricanjem budućnosti prema obliku ženskih grudi, koja se pojavila u Španije u 18. veku

* Prema dole

Prsa zakrivljena poput odskočne daske (grudi prema dole) odaju da dame koje ih nose imaju nordijski temperament i izrazito su oštroumne. Ovaj tip žena lako se prilagoditi životu s bilo kojim muškarcem, jer su verne, nezasite i prihvataju sve igrice u krevetu.

* Poput jabuke

Većina žena sa okruglim grudima poput jabuke je frigidna i potrebno je dosta truda i vremena da ih se dovede do orgazma. Pozitivna je stvar to da su spremne isprobati bilo koji položaj u krevetu da bi usrećile svog partnera. Ne menjaju muškarce kao čarape i verne su. Takođe, često pokazuju da su pametnije od svojih muževa.

* Trougli

Dame sa trouglastim prsima ubrajaju se među najuzbudljivije i najsamostalnije pripadnice slabijeg pola. Za njih u seksu ništa nije zabranjeno, a u jednom danu mogu da promene i po nekoliko.

* Plavi patlidžani

Žene sa grudima u obliku plavih patlidžana su prepune ljubavi. One su jednostavno dražesne. Uz njih će muškarac zasigurno dobiti etiketu papučara.

* Silikoni

Silikonske grudi su nekima možda i privlačne, ali za većinu dame koje ih "nose" služe samo za avanturu.

BRADAVICE

I bradavice muškarcu mogu pomožu da otkriju šta ih sve čeka u krevetu.

- Stršeće bradavice otkrivaju darežljive i dominantne žene. Obično vole oralni seks i pozicije u kojima može da pokaže dominantnost i nadmoć nad muškarcem.

- Povučene male bradavice odaju proračunatu damu, koja često skriva svoje prave namere. Za njih seks ne predstavlja ništa posebno, ali su spremne da ispune sve muške fantazije.

Ružičasta područja oko bradavica ukazuju na nežnu ženu, ljubaznu i otvorenu, dok je tamnija koža oko bradavica obeležje strastvenih i avanturistički žena.

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Tagovi

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

To je već tradicija u NBS. Ovo je nešto što bode oči i smeta javnosti i primer da se ne sprovode mere štednje Branko Radun, politički analitičar

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!

Testirajte novu verziju portala

Kurir Beta
Klikni ovde