KANGA I PETKOVIĆ KRALI: Grof potvrdio pisanje Kurira
Foto: Saša Pavlić

Ironično

KANGA I PETKOVIĆ KRALI: Grof potvrdio pisanje Kurira

Fudbal -

Božović pokušao da šeretski demantuje našu informaciju, a u stvari potvrdio da su se fudbaleri potukli

Fudbaleri Crvene zvezde Marko Petković i Gejlor Kanga potukli su se posle utakmice sa Spartakom u subotu, a incident je pokušao da demantuje trener crveno-belih Miodrag Božović na sebi svojstven, šeretski način.

Popularni Grof rekao je da nije video sukob između Petkovića i Kange, a na pisanje Kurira, koji je jedini izvestio javnost u incidentu između dva fudbalera, rekao je:

- Koliko sam pročitao, piše „po našim izvorima“. Mi bismo mogli da izađemo sa saopštenjem po našim izvorima da se priča da su krali po samoposlugama. To je takva nebuloza, ali šta da se radi. Video sam sliku kako su zagrljeni posle utakmice, možda ga je Petko na kvarno udario - rekao je Božović.

Prema saznanjima Kurira, Marko Petković napao je Gejlora Kangu zbog njegovog neprofesionalnog odnosa tokom utakmice sa Spartakom. Između njih dvojice bilo je i svađe za vreme meča, pa je Gabonac nekoliko puta oštro odgovorio desnom beku kad mu je ovaj skrenuo pažnju da ne brani svoj prostor. Petković je Kangi prigovorio da se drugi igrači lome da bi ispravili njegove greške, a da on neće ni da potrči. Kazao mu je i da se ne ponaša kao profesionalac, da se bore za titulu i da ga ne može biti baš briga kad izgubi loptu. Žešći sukob nastao je na poluvremenu, a ostali saigrači su na kraju sprečili svađu i veću tuču.

ČINJENICEO Kangidobio je crveni karton protiv Ludogoreca i direktno kumovao eliminaciji kluba iz Lige šampionajedini je od stranaca koji se nije uklopio u kolektivproœle jeseni nije trenirao jer na vreme nije dobio platuu loœim je odnosima sa većinom fudbalera Crvene zvezdestranac je s najvećom platom u klubu, primanja su mu 400.000 evra godišnje

Aleksandar Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track