U selu Brezovica kod Šapca nađena tela supružnika

Kašikara ih raznela na rođendan unučeta!

Crna Hronika

Autor:

Mi još ne znamo da li je u ovom slučaju reč o ubistvu ili samoubistvu ili su se Radoslav i Ivanka otimali oko bombe, rekao je za Kurir izvor blizak istrazi

Radoslav Trgovčević, Ivanka Trgovčević, bomba kašikara, ubijeni bombom, ŠABAC,

Uviđaj u kući nastradalog bračnog para

ŠABAC - Tragedija!
Radoslav Trgovčević (59) i njegova supruga Ivanka (60) poginuli su u eksploziji „kašikare“, a tela su nađena u dvorištu njihove porodične kuće u selu Brezovica, između Uba i Šapca!

- Mi još ne znamo da li je u ovom slučaju reč o ubistvu ili samoubistvu ili su se Radoslav i Ivanka otimali oko bombe. Zasad se zna samo da je u eksploziji Ivanki otkinuta leva ruka, dok su na Radoslavu bile vidljive povrede na glavi, vratu i licu - rekao je za Kurir izvor blizak istrazi.

Komšije kažu da su čule eksploziju.
- Radoslav je bio prgav čovek i Ivanki nije bilo lako s njim. Često je govorila da ne sme da napusti Radoslava zato što je pretio da će ubiti njihovo troje dece ako ode! Da tragedija bude veća, ćerka treba da im se porodi ovih dana, a baš je juče, kad su poginuli, jednom od njihovih unučića bio rođendan - ispričao je komšija.

(M. I.)

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Evropska unija ne vrednuje dovoljno rezultate koje Srbija sprovodi u reformama u svim porama društva Dragomir Anđelković analitičar

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!