Kastrirala sina

Planeta

Drogirana Amerikanka Ketrin Nadal svom detetu odsekla genitalije

Amerikanka Ketrin Nadal, Holden Goti, kastriranje, kastrirala sina

Ketrin Nadal osuđena na 99 godina zatvora

HJUSTON - Bez milosti.
Amerikanka Ketrin Nadal kastrirala je svog sina Holdena Gotija (5) kada je bio beba od svega pet nedelja. Majka, koja je u tom trenutku bila pod uticajem jakih droga - kokaina, metadona i zanaksa, nanela je oštrim predmetom stravične povrede svom detetu. Ona je odmah uhapšena i osuđena na 99 godina zatvora, a mališan se i dalje oporavlja od stravičnog sakaćenja.

Petonedeljni Holden tada je ostao bez genitalija i polovine krvi u telu, a u predelu između nogu zadobio je nekoliko opekotina i rana od uboda. Morao je da prođe brojne operacije, tokom kojih su se lekari borili za njegov život. Prema rečima njegove sadašnje starateljke Pečiz Dešazo, Holden veruje da je kao i sva druga deca i da će mu se genitalni delovi tela pojaviti kad poraste. Zbog toga je Pečiz veoma zabrinuta za njegovo psihičko stanje, pa Holden ima i redovne seanse sa psihologom.

(T. M.)

Holden se još oporavlja zoom Holden se još oporavlja

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (1)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

  • Alfabeta

    Alfabeta

    Jadan mališa, kad udje u pubertet tek će da pati, "drmaće" ga hormoni (što je prirodno) a neće moći da nadje devojku, i vrlo je verovatno da će ga pojedinci ismevati što nema genitalije. Ako ne bude dovoljno psihički jak, sledi mu pakao. Nadam se da će doktori već iznaći način da mu pomognu i nadomeste delove koje nema. A majku narkoma ... više nku... ma sad bih rekla, ali cenzura (...)... Isto tako sve narkomane.

    3 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Prete mojoj deci, ljudima s kojima sam najbliži, i sve to može da se pretvori u nešto mnogo ozbiljnije Bruno Vekarić zamenik tužioca za ratne zločine

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!