Gole grudi

Katarini Vučetić ispala sisa

Stars

Autor:

Katarina Vučetić pokazala sise! Nakon što se u prošloj epizodi ovog rijalitija glumac Miloš Vlalukin potpuno obnažio kako bi promenio garderobu u vodi, sličan prizor priredila nam je i lepa manekenka, poznata po tome što je svojevremeno uspela da spreči potencijalnog samoubicu da

Survajver, toples, Katarina Vučetić, sisa, ispala, Nikola Rokvić

Katarina Vučetić pokazala sise!
Nakon što se u prošloj epizodi ovog rijalitija glumac Miloš Vlalukin potpuno obnažio kako bi promenio garderobu u vodi, sličan prizor priredila nam je i lepa manekenka, poznata po tome što je svojevremeno uspela da spreči potencijalnog samoubicu da skoči s Brankovog mosta.

Za razliku od Vlalukina, koji se svesno skinuo, Katarini je bikini spao s grudi u žaru borbe. Naime, ona je s Nikolom Rokvićem bila u vodenom duelu, potukla mladog pevača i stekla značajnu prednost za svoju ekipu. Borbenost je nije napustila čak ni dok su joj noge klecale, a kupaći kostim spadao sa grudi.

Prizor se, izgleda, toliko dopao ostalim takmičarima da joj niko od njih petnaest nije skrenuo pažnju na tu malu „nezgodaciju“. Tek kada se njen deo igre završio, Goca Tržan joj je rekla da namesti bikini.

Golotinja se očito isplatila, jer je Katarinin tim na kraju odneo pobedu.

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Sredozemlje postaje masovna grobnica, na granicama se vide užasne scene Martin Šulc, predsednik Evropskog parlamenta

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!