Gole grudi

Katarini Vučetić ispala sisa

Stars

Autor:

Katarina Vučetić pokazala sise! Nakon što se u prošloj epizodi ovog rijalitija glumac Miloš Vlalukin potpuno obnažio kako bi promenio garderobu u vodi, sličan prizor priredila nam je i lepa manekenka, poznata po tome što je svojevremeno uspela da spreči potencijalnog samoubicu da

Survajver, toples, Katarina Vučetić, sisa, ispala, Nikola Rokvić

Katarina Vučetić pokazala sise!
Nakon što se u prošloj epizodi ovog rijalitija glumac Miloš Vlalukin potpuno obnažio kako bi promenio garderobu u vodi, sličan prizor priredila nam je i lepa manekenka, poznata po tome što je svojevremeno uspela da spreči potencijalnog samoubicu da skoči s Brankovog mosta.

Za razliku od Vlalukina, koji se svesno skinuo, Katarini je bikini spao s grudi u žaru borbe. Naime, ona je s Nikolom Rokvićem bila u vodenom duelu, potukla mladog pevača i stekla značajnu prednost za svoju ekipu. Borbenost je nije napustila čak ni dok su joj noge klecale, a kupaći kostim spadao sa grudi.

Prizor se, izgleda, toliko dopao ostalim takmičarima da joj niko od njih petnaest nije skrenuo pažnju na tu malu „nezgodaciju“. Tek kada se njen deo igre završio, Goca Tržan joj je rekla da namesti bikini.

Golotinja se očito isplatila, jer je Katarinin tim na kraju odneo pobedu.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (70)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • aki

  aki

  TO SE DESAVA DEVOJKAMA KOJE IH IMAJU

  89 Odgovori 
 • marija

  marija

  lavica!

  83 Odgovori 
 • Djani

  Djani

  Devojka je prelepa. Svaka cast.

  80 Odgovori 

Poslednji komentar

 • ahaa

  ahaa

  jao kako lepa sisa :O

  0 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Kad Hrvatska bude mogla da bez policije sačuva 10 ćiriličnih tabli, onda može da drži lekcije Srbiji Ivica Dačić šef srpske diplomatije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!