Prikaži najnovije vesti
Survajver, toples, Katarina Vučetić, sisa, ispala, Nikola Rokvić
Gole grudi

Katarini Vučetić ispala sisa

Stars 108

Katarina Vučetić pokazala sise! Nakon što se u prošloj epizodi ovog rijalitija glumac Miloš Vlalukin potpuno obnažio kako bi promenio garderobu u vodi, sličan prizor priredila nam je i lepa manekenka, poznata po tome što je svojevremeno uspela da spreči potencijalnog samoubicu da

Katarina Vučetić pokazala sise!
Nakon što se u prošloj epizodi ovog rijalitija glumac Miloš Vlalukin potpuno obnažio kako bi promenio garderobu u vodi, sličan prizor priredila nam je i lepa manekenka, poznata po tome što je svojevremeno uspela da spreči potencijalnog samoubicu da skoči s Brankovog mosta.

Za razliku od Vlalukina, koji se svesno skinuo, Katarini je bikini spao s grudi u žaru borbe. Naime, ona je s Nikolom Rokvićem bila u vodenom duelu, potukla mladog pevača i stekla značajnu prednost za svoju ekipu. Borbenost je nije napustila čak ni dok su joj noge klecale, a kupaći kostim spadao sa grudi.

Prizor se, izgleda, toliko dopao ostalim takmičarima da joj niko od njih petnaest nije skrenuo pažnju na tu malu „nezgodaciju“. Tek kada se njen deo igre završio, Goca Tržan joj je rekla da namesti bikini.

Golotinja se očito isplatila, jer je Katarinin tim na kraju odneo pobedu.

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir
Pošalji komentar 70 komentara