KERIM POSVAĐAO ZORICU I SAŠU: Blokirala me užasna trema!
Foto: Printsrkin Facebook, Kurir

Nije prošao dalje u Zvezdama Granda

KERIM POSVAĐAO ZORICU I SAŠU: Blokirala me užasna trema!

Stars -
Imao sam tremu. Prvi put nisam bio svestan, ovoga puta sam blokirao, rekao je Kerim, ne krijući da je tužan i da mu je krivo

Kerim Zeljković, mladi Sarajlija, ispao iz takmičenja "Zvezde Granda"! Zeljković koji je celi region oduševio "Odisejom", nije uspio zadovoljiti žiri pevajući pesmu "Samo zbog tebe sam tu" Harisa Džinovića.

Kerim Zeljković nije dobio ocenu za prolazpevajući pesmu Harisa Džinovića, ali se to žiriju nije dopalo i ispao je u prvom krugu ne dočekavši čak ni baraž.

"Imao sam užasnu tremu. Prvi put nisam bio svestan, ovoga puta sam blokirao", rekao je Kerim, ne krijući da je tužan i da mu je krivo.

Ipak, Kerim ne odustaje. Nada se da će se naći u nekom drugom baražu tako da se već dao na posao i da se sprema za novu šansu.

http://www.youtube.com/watch?v=vVWlyMa9_nM

Podsetimo, njegov nastup napravio je pravu pometnju među žirijem, kojem se nije dopalo to što je Kerim falširao. Zorica Brunclik je skoro zaratila sa produkcijom koja je bila neumoljiva i nije htela da da novu šansu Sarajliji. Čak je i pretila da će napustiti šou ako ga izbace.

"Ima potencijal, zaslužuje šansu", rekla je Zorica i pritisnula taster. "Meni je žao da ovakav potencijal ispadne bezveze", uporna je Zorica. I Aca je glasao za prolazak.

Saša Popović je rekao da se Kerima sećaju sa početka takmičenja, ali da ga večeras uopšte ne prepoznaju."Predsedniče, molim vas! Treba mu dati šansu, možda mu danas nije dan". Ako izbacite njega, izbacite i mene", bila je uporna Zorica.

"Neka se spremi i neka se pokaže sledeći put, mi kažemo: Ne!", odlučio je Saša.

http://www.youtube.com/watch?v=zxXnA3ygtz0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track