Kiki vodi takmičare X Faktora na američku turneju!
Foto: Zorana Jevtić

Pomaže mlade pevače

Kiki vodi takmičare X Faktora na američku turneju!

Pop kultura -
Vodim Aleksandru, Daniela i Maida. Sva tri učesnika su autentična, imaju totalno različit repertoar, a ujedno su odlični vokali. Kada su mladi pevači u pitanju, uvek sam rad da im pomognem

Zoran Kiki Lesendrić odlučio je da na svoju turneju po Kanadi i Americi povede tri učesnika X faktora - Daniela Kajmakoskog, Maida Hećimovića i Aleksandru Brković!

Iako još uvek nije izabran pobednik ovog šoua, za ova tri učesnika vlada opšta pomama među našom omladinom preko bare.

Daniel Kajmakoski
Daniel Kajmakoski

"Kada je Kiki dobio ponudu za turneju sa grupom „Piloti“ po Kanadi i Americi, organizator mu je predložio da kao goste povede i učesnike X faktora. S obzirom na to da je Lesendrić jedan od članova žirija tog takmičenja, te da je i te kako upućen u njihov šaroliki muzički repertoar, sa zadovoljstvom je prihvatio predlog organizatora", rekao je izvor.

Maid Hećimović
Maid Hećimović

"Pobednik X faktora biće proglašen 23. marta, a ako to bude neko od pomenute dvojice, koji su se plasirali u superfinale, njihov odlazak na turneju neće biti doveden u pitanje jer ti koncerti počinji u maju. S obzirom na to da ovi mladi ljudi nisu išli na turneje, to će biti njihovo vatreno krštenje. Ovim povodom pozvali smo Kikija, koji je potvrdio da će povesti nove zvezde na svoju turneju.

 Aleksandra Brković
Aleksandra Brković

"Tačno je da na jednomesečnu turneju vodim Aleksandru, Daniela i Maida. Sva tri učesnika su autentična, imaju totalno različit repertoar, a ujedno su odlični vokali. Kada su mladi pevači u pitanju, uvek sam rad da im pomognem na početku karijere", rekao je Kiki.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track