Kikindu pogodilo nevreme

Srbija

Autor:

KIKINDA - Kikindu i okolna naselja u Severnobačkom okrugu noćas je zahvatilo veliko nevreme

Kikinda, nevreme,

KIKINDA - Kikindu i okolna naselja u Severnobačkom okrugu noćas je zahvatilo veliko nevreme.

Jak olujni vetar počupao je mnoga stabla, dok su pripadnici vatrogasno-spasilačkog Odeljenja za vanredne situacije u Kikindi imali veći broj intervencija.

Oko 3 časa, na magistralnom putu M24, Kikinda-Iđoš, došlo je do potpune obustave saobraćaja zbog vremenske nepogode, koja je izazvala obaranje šest stabala na kolovoz.

Pripadnici Odeljenja za vanredne situacije u Kikindi, u saradnji sa ekipom "Vojvodinaputa", uklonili su stabla sa kolovoza i jutros su uspostavili redovan saobraćaj na putu.

Uspešnom intervencijom lokalizovan je i požar na kablovima niskonaponske mreže u Ulici generala Petra Drapšina u Kikindi.

Policijska uprava saopštila je da je dežurnoj službi u Novom Kneževcu, oko 5 časova, prijavljeno da je, usled nevremena koje je pogodilo područje opštine, došlo do požara na kamari slama, u vlasništvu AD "Lepenka" u Novom Kneževcu. Ona se nalazila na deponiji pored regionalnog puta Novi Kneževac-Banatsko Aranđelovo, u blizini naseljenog mesta Filić.

Požar je nastao posle udara groma i tom prilikom je izgorelo 700 bala slame. Materijalna šteta procenjena je na oko 900.000 dinara. Požar je lokalizovalo vatrogasno-spasilačko odeljenje Novi Kneževac.

Na području opštine Novi Kneževac, usled jakog nevremena i obilnih padavina, grada i kiše, u više domaćinstava je došlo do ulivanja vode u podrume kuća i druge pomoćne prostorije, te su preduzete mere crpenja vode iz njih. Takođe je pričinjena i veća materijalna šteta na poljoprivrednim usevima.

Na teritoriji opštine Ada, pripadnici vatrogasno-spasilačke jedinice intervenisali su u dva slučaja. Lokalizovan je požar koji je nastao usled udara groma u mestu Sterijino, gde je izgorelo hiljadu bala slame.

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Tagovi

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Starlete ne biraju sredstva, ali to ne znači ni da su ovi drugi sveci Zlatko Nikolić, kriminolog

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!

Testirajte novu verziju portala

Kurir Beta
Klikni ovde