Kim Džong Un šeta tuđu ženu

Planeta

Autor:

Vođa Severne Koreje pojavljuje se na važnim javnim skupovima sa Hjon Song Vol, koja je u braku sa oficirom i ima dete

Kim Džong Un, tuđa žena, ljubavnica,

PJONGJANG - Ljubav nema granice.
Lider Severne Koreje Kim Džong Un pokazao je čitavom svetu svoju ljubavnicu. Reč je o Hjon Song Vol (30), bivšoj pevačici severnokorejskog benda Bočonbo elektronik, koja je udata, a nedavno je dobila i dete.

Žena kratke tamne kose pratila je Kim Jong Una na velikom broju važnih događaja kojima je prisustvovao i to je pokrenulo mnoge spekulacije. Tako je bila pored njega kad je odavao počast svom dedi Kim Il Sungu, osnivaču države, a u petak, kad je  svirao nacionalni orkestar, sedela je pored njega. Nakon objave fotografija misteriozne žene najpre se smatralo da je reč o Džong Unovoj mlađoj sestri, južnokorejske obaveštajne agencije ipak su je prepoznale kao Hjon Song Vol.

Ona je bila na vrhuncu popularnosti 2005, kad je jedna od njenih pesama postala hit, ali samo godinu dana kasnije, dok se Kim pripremao da postane lider, nestala je iz fokusa javnosti. Međutim, ponovo je nastupila na proslavi Dana žena u Pjongjangu, kad je bila u poodmakloj trudnoći.

- Kim Jong Un i Hjon Song Vol poznaju se oko 15 godina, a među severnokorejskom elitom šuška se kako su u ljubavnoj vezi. Veruje se da su počeli da se viđaju pre 10 godina, kad se Kim Džong Un vratio u zemlju nakon studija u Švajcarskoj, ali njegov otac Kim Džong Il nije odobravao tu vezu. Zato je novi vođa 2006. odlučio da prekine kontakt s Hjon, koja se iste godine udala za jednog oficira, ali izgleda da se ljubav opet rasplamsala nakon smrti Jong Ila - kaže južnokorejski obaveštajac.

Džong un nigde ne ide bez ljubavnice zoom Džong un nigde ne ide bez ljubavnice

Miki Maus plesao za vođu

Kim Džong Un i njegova ljubavnica pojavili su se zajedno i na nesvakidašnjoj predstavi priređenoj u čast korejskog lidera, u kojoj su glavni akteri bili Diznijevi dečji junaci - Miki i Mini Maus, medved Vini Pu, Tigar i drugi. To je prvi put da su se likovi iz crtaća popularni na Zapadu pojavili na nekom javnom događaju u Severnoj Koreji. Osim toga, prvi put na sceni pojavili su se i izvođači u modernoj garderobi, uključujući haljine bez leđa i kratke crne haljine, koji su pratili crtane junake.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (5)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • 1949

  1949

  Izgleda da je netacna informacija da se skolovao u Svajcarskoj. TAJ SE SKOLOVAO U SRBIJI !

  6 Odgovori 
 • Vlajko

  Vlajko

  To ti je pravi vođa 80% naroda mu krepava od gladi a on šeta tuđe žene uz igru Miki Mausa,pravi Diznilend.

  6 Odgovori 
 • steva levak

  steva levak

  Najsrećniji u ovoj vezi izgleda da je bivši muž.ako je uopšte živ.Žena mu drugi čovek u državi...malo li je.

  4 Odgovori 

Poslednji komentar

 • STALJIN

  STALJIN

  Ne mogu da verujem da ovakva uređenja još uvek postoje

  1 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Šešelj je prilika da se Srbija obračuna s prošlošću Bakir Izetbegović, član Predsedništva BiH

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!