Na rendgenu

Koko Ti: Moja guza je prava!

Stil

Starleta poznata po svojoj pozamašnoj pozadini otišla je na lekarski pregled kako bi svima dokazala da nema implantate

Koko Ti, guza, lekarski pregled, implantanti,

Mi ipak ne verujemo dok ne pipnemo

Sto posto prirodno!
Svet nauke konačno je dao odgovor na pitanje - da li je guza Koko Ti prava ili ne. Supruga repera Ajsa Tija oduvek je insistirala na tome da svoju pozadinu nije uvećala implantatima. Ali bilo je previše nevernih Toma. Stoga je rešila da za svoje tvrdnje pribavi i dokaz. Zvezda rijalitija „Ajs voli Koko“ nedavno je posetila doktora Endrua Ordona i obavila rendgenski pregled, a sve su to zabeležile televizijske kamere. Snimak svoje zadnjice Koko je pokazala u američkom šou „Doktori“.

- Sada ćemo konačno dobiti odgovor na pitanje. Jel’ tako, Koko - upitao je doktor starletu koja redovno slavi „tanga četvrtak“ i na Tviter postavlja novu fotografiju svoje guze.

Doktor Ordon je objasnio da je pregled obavio zvučnim talasima, koristeći napredni ultrazvuk koji može da otkrije da li je neka supstanca ubrizgana u tkivo. I potvrdio ono u šta je starleta mesecima ubeđivala ceo svet.

- Završio sam pregled. Da li ste spremni? Guza Koko Ti je 100 posto prava! Istina, ima dosta masti, ali i mišića - izjavio je doktor, dok je publika aplaudirala sa zadovoljstvom.


(M. B.)

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Sredozemlje postaje masovna grobnica, na granicama se vide užasne scene Martin Šulc, predsednik Evropskog parlamenta
Prati Kurir na Facebooku!