Koljač s Marjana imao pomoćnika!?

Istraga se proširuje

Koljač s Marjana imao pomoćnika!?

Crna Hronika -
Slobodna piše kako je dokazano da je Mišić napao Selenu na jednom mestu, a onda je preneo na drugo gde ju je ubio. Udaljenost je oko 50 metara pa se postavlja pitanje je li nesrećnu Meksikanku vukao sam ili mu je neko pomagao

SPLIT - Ubica sa Marjana Edi Mišić (28) možda je imao saučesnika u svom zločinu. Naime, na selotejpu kojim je mlada Meksikanka bila vezana pre nego što je ubijena, osim Edijevih otisaka inspektori su pronašli otiske još jedne osobe, pišu hrvatski mediji pozivajući se na nezvanične vesti Slobodne Dalmacije.

O tome policija nije izveštavala javnost jer znaju da je u pitanju veoma "kontaminirano" područje na Marjanu kojim prolazi mnogo ljudi i životinja tako da ima mnogo tragova raznog organskog porekla.

- Teško je reći čiji su sve tragovi ostavljeni i jesu li oni postojali na selotejpu pre nego što je traka oblepljena po Seleni Macedo. Odgovore na ta pitanja policija bi trebalo da dobije pošto nađe vlasnika spomenutih otisaka, kojeg očigledno nema na listama osuđivanih osoba.

Slobodna Dalmacija piše kako je dokazano da je Mišić napao Selenu na jednom mestu, a onda je preneo na drugo gde ju je ubio. Udaljenost je oko 50 metara pa se postavlja pitanje je li nesrećnu Meksikanku vukao sam ili mu je neko pomagao.

Takođe, pogrešne su bile teorije da je Selena ubijena jednim potezom noža jer je na telu pronađena velika rana s prednje strane vrata, ali i jedna manja sa zadnje strane...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track