ABRONOŠA: Zvezdani ženu varao s Crnkom

Usred srede

ABRONOŠA: Zvezdani ženu varao s Crnkom

Komentar dana -

Drage moje abronoše, znate onu zaklela se zemlja raju da se tajne sve saznaju. E, to je baš tačno, jer sam vam donela sočne priče čak iz Rija! U tom raju, kao što znate, bilo je mnogo sportista, ali sam ja, naravno, bila koncentrisana na naše.

E, jedan naš olimpijac, zvaćemo ga Zvezdani, više je švrljao nego što je bio fokusiran na igru. Zvezdani je bio ubeđen da će njegovi drugari ćutati o tome da je noć proveo s jednom devojkom, zvaćemo je Crnka, pa ga je kao šamar opalio poziv njegove žene.

Nevesta je saznala za suprugove ispade, a toliko je urlikala preko telefona da su je čuli i oni koji su bili na nekoliko metara od njega. On joj se pravdao da su te priče laž, govorio joj da voli samo nju i da je u Brazilu posvećen samo treninzima i mečevima. Po svemu sudeći, Zvezdani je svoju dragu ubedio da joj je veran, pošto ga je ona oberučke dočekala po povratku iz Rija.Naša današnja druga zvezda je starleta Fudbalerka. Ona nastavlja da u medijima sebe predstavlja kao zvezdu s puno keša, a zapravo nema pas za šta da je ujede. Fudbalerka je pre neki dan zvala sve redom i kukala da joj pozajme 500 evra jer nema novac da registruje auto! Ali, to nije najtužnije. Nju već mesecima jure da plati račun za mobilni telefon, koji iznosi 7.000 dinara.Nikako da se dotaknemo Ristane, dosta je bila aktuelna poslednjih mesec dana, ali htela sam da sačekam da se prašina malo slegne, pa da navalim. Klinac koga je nahvatala, zvaćemo ga Pesnik, misleći da će moći da mu izvlači pare i da ga vrti oko malog prsta, ispostavilo se da nije baš toliko naivan.Ristana bukvalno ne može da mrdne nigde bez Pesnika, koji je ljubomoran kao pas, što nije ni čudno jer je već načuo za njena silna orgijanja, opijanja i bahanalisanja s muškarcima. Zato Ristana ni na kafu s drugaricom više ne može bez Pesnika. Što je sigurno, sigurno je.Toliko od mene za danas. Čitamo se sledeće nedelje. Cmokić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track