Đoković se potukao sa Almagrom

Tenis,

Autor: Kurir sport

Srbin i Španac priredili šou koji će se dugo pamtiti

Povratak na članak
Pošaljite komentar 

Komentari (25)

 • Vojvoda Stepa

  Vojvoda Stepa

  Đoković je vrhunski teniser i biće najbolje da "samo to" ostane! Iza ovakvih medijskih poteza krije se "nešto loše". Posle izjave osumnjičenog Dulića da je Đokovićima za Srbija open morao da isplati 500000 eura i ostalog, Novak mora da se i ovako dodvorava Srbiji koju najviše voli samo kada ne plaća porez njoj!

  Odgovori 
 • Kocho

  Kocho

  Svaka čast Noletu, ali ako hoće da bude i ostane pravi šampion, mora da se i ponaša tako. Više nema 20 godina. Ja se ne sećam da su se ikada Pit Sampras, Federer, Nadal, Agasi, Lendl, Borg, Mekinro, Boris Beker majmunisali. To jednostavno ne priliči pravim šampionima. Bio je onaj Francuz Janik Noa koji je takođe izvodio često te imitacije i gegove, ali on nije bio nikada ni među prvih 10 a komoli prvi igrač sveta i sebi je mogao da dopusti taj luksuz. Uz to, sve je izgubilo neku spontanost i postalo je predvidivo.

  Odgovori 
 • natasa

  natasa

  Novak živi svoj život onako kako najbolje zna i ume, vrlo je marljiv i radan i treba da bude primer zaista mnogima a ne da smeta narodu zato što je u proteklim godinama mnogo radio pa zaradio pa sad ima. Čini mi se kad god upalim TV o ono Novak na nekom drugom delu sveta igra tenis (i zarađuje) a ja sedim u fotelji i gledam njega (i ne zarađujem jer plandujem po ceo dan). I posle kao: "ua Đoković, on ima što ne da i nama"!! Ne mogu da verujem kako je moguće da postoji ovaj stav, zaista!

  Odgovori 
 • Yella

  Yella

  Pa koliko treba da da narodu?Daje na sve strane, promovise Srbiju.Ljubomora i pakost su pogubne za zivot i srecu.Trudio se i uspeo.Da li mislite da je lako biti stalno na putu, vezbati i kada vam nije do toga, imati vrlo malo vremena za sebe , trpeti bolove jer svoj organizam gurate do neizdrzivljosti.Zasto i sam nisi uradio nesto vazno nego da zavidis jednom coveku na njegovom uspehu.Taj uspeh nije pokriven ruzama uvek.
  Zasto da mu uzvrati.To je bio dogovoren skec , da se narod nasmeje.Bar se vidi da su ljudska stvorenja , puna zivota i ljubavi prema narodu.Nole ima karakter na kome mu svako treba cestitati.Za samo 25 godina postao je oformiran covek sa lepim manirima , kulturom i ljubavlju prema svojoj naciji i uopste ljubav prema ljudima ali i moralu.Njegovi roditelji imaju na cega da budu ponosni.

  Odgovori 
 • DostaVise

  DostaVise

  Dosta vise sa Noletom! Narod nema da jede, a on sve bogatiji i bogatiji, ali nije on kriv nego su krivi mediji koji mu daju ogroman medijski prostor , nama je jako bitno bitno da je Novak pobedio i da smo ga mi podrzali u tome, a to da je neka teska i komplikovana operacija uspela i da nam se pomocu toga popravi imidz u svetu to se stavlja na donju lestvicu Novak Djokovic,Stanija Dobrijevic, politicari -mafijasi To je glavna tema koja svima nama polu-sirotanima treba da bude vaznija od svega!

  Odgovori 
 • Siniša

  Siniša

  Đoković mi se zgadio! Kad sam video da su i Đokovići drpali pare iz budžeta, i to pored toliko bogatstva, sram ih bilo! Samo grabe da dobiju što više od države. A nema para za operacije dece da prohodaju ili progledaju. Za lekove potrošili.

  Odgovori 
 • milenko

  milenko

  Koliko sam ja ukapirao, nisu oni drpali, nego je Dulic za njih, reklame na turniru i da podrze akciju, izdvoio 300 i kusur milioina, na njihov racun leglo 100+ miliona, a to sto se ne zna gde je ostatak to i nije njihov problem

  Odgovori 
 • Mikac

  Mikac

  Prvo - dao je mnogo, drugo - ko si ti da raspoređuješ tuđ novac? Njegov je i može da ga spali ako hoce. A ti bolje radi nešto nego što provodis vreme baveći se tudjim novcanikom. Stop parazitluku!!!

  Odgovori 
Povratak na članak

Pošaljite komentar

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Važno je da sporazum zaživi i da srpska zajednica pokaže želju za mirnim životom na KiM Milorad Dodik, predsednik RS

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!