Nova profesija

Lažni azilanti zarade do 400 evra sedeći u inostranstvu

Srbija,

Autor: Agencija BETA

Iako znaju da ga neće dobiti, putuju u zapadne zemlje zbog pomoći koju dobijaju dok im se predmet ne reši, a kad se vrate kući tim parama poplaćaju račune

Povratak na članak
Pošaljite komentar 

Komentari (10)

 • Vincanac

  Vincanac

  Hehe , pa ovo je smesno,kao sad oni jos i zarade,u Eu je sve vrlo dobro proracunato,tesko da ce neko ko je samac koji trazi azil u Svedskoj moze da dobije 400e ,socijalna pomoc za troclanu porodicu u svedskoj je 650 e i to za drzavljane Svedske ne za strance,a ako se radi o jednoj osobi onda je socijalna pomoc 300e mesecno,pritom to su sve pare koje vidi ,ne racuna se smestaj,to je placeno,ali od 350 e jedna osoba da prezivi mesec dana je ono bukvalno knap sto bi rekli,tako da ne znam koje to oni pare vrate sa sobom ,pa sa njima placaju racune,osim ako ne jedu vazduh,ili su na velikom postu ceo mesec pa su samo na hlebu i vodi.

  Odgovori 
 • Bane

  Bane

  A kadmisli srpska vlast da se pozabavi sa srpskim vozackim dozvolama koje u nemackoj vaze samo 6 meseci i onda ponovo polaganje. Zasto su uveli novi zobs? Ako ga evropa ne priznaje_?

  Odgovori 
 • Stefanija

  Stefanija

  Ocigledno je da Srbi imaju najmanje prava u sopstvenoj drzavi!!! U EU je poznato kako tretiraju Rome,samo je kod nas postavljen domaci zadatak od "demokrata" ! Da nisam zivela dugi niz u EU mozda bih i poverovala,da su nasi Romi jadni,ovako...... 400 eura + koliko naprose,nakradu ... nisu ni glupi ni jadni,vec smo MI budale! Zbog "jadnika" da ispasta cela nacija,TUZNO!!!

  Odgovori 
 • Ana

  Ana

  Socijalna pomoc nije u Srbiji 1 000,oo dinara.Dobijaju i po 30 000 neki pouzdano znam i po 70 000 skupe mesecno,cekaju socijalnu pomoc u patikama od po 20 000 dinara,gledala sam papire na kojima pisu iznosi socijalne pomoci i njih u skupim patikama i kolima kako cekaju red.Dok neko ceo mesec radi i za manje.Bas su ugrozeni u Srbiji.

  Odgovori 
 • Srbin

  Srbin

  Prema njenim rečima, tražioci azila koji se po povratku iz zemlje gde su odbijeni prijavljuju kod poverenika za izbegla i raseljena lica, navode da su to uradili jer im je to izvor prihoda, i da za 300 do 400 evra,
  ________________________
  koliko se secam u zahtevu za azil tamo nisu tako rekli, vec citiram: nemamo nikakva prava u Srbiji, nedaju nam da se skolujemo, da se integrisemo u Srpsko drustvo, nedaju nam pravo na posao, tuku nas, ubijaju Srbi! ovako je javno izjavila grupa takozvanih "roma" na Austrijskoj televiziji inace sa prostora Srbije koji su u Austriji trazili azil! drzava treba da ih zestoko kazni a ne da ih pusta bez ikakvih sankcija, jer na ovaj nacin vredjaju Srbiju i Srbe, predstavljaju nas u svetu kao zlocince! treba ih proterati odakle su dosli u Srbiju tj pravac indija!

  Odgovori 
 • ckalja

  ckalja

  ti srbinu samo romi su jos uz vas niko vas ne ferma a ako cekaju da im daju 1000 dinara socijalnu pomoc idu snadjuse da bi pruzili svoim decama vise nestu zivotu jer niisu zavrsli veliku skolu za dierektora lil i ostali koj vrsu vece vikcije da bi krao da daje svoim decama da vozu djipovi i ostalo da ne pricam koliko ima srba u zatvoru a koliko roma samo to vidi svaki dan vas hapsitese medju vas pozdrva gospodin srbin iz bec

  Odgovori 
 • Santa

  Santa

  Ma daj sta lupas! Svi znamo ko ide preko da bi dobio koju kintu valjda im je malo sto dobiju ovde a ne rade nista.Zna se ali se mora cutati jer Boze moj to bi bila diskriminacija.I ja odlazim u inostranstvo i ne dopada mi se ideja da vadim vizu ili pokazujem moje finansisko stanje na racunu carinicima.Drzava da ima volju ne bi dozvolila da primirisu granicu neki ovako prave s...e svima .

  Odgovori 
Povratak na članak

Pošaljite komentar

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Rijaliti emisije su postale naša realnost. Glavno pitanje trenutno je da li uopšte ima realnosti van rijalitija Aleksandra Janković, klinički psiholog

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!

Testirajte novu verziju portala

Kurir Beta
Klikni ovde