Gornji Milanovac

RAK UBIJA PO RUDNIKU: Obolelih 25 puta više

Srbija,

Autor: Agencija BETA

Kada sam 2001. počeo da radim u ovoj ambulanti bila su registrovana tri oboljenja od karcinoma a danas ih je više od 70, kaže tamošnji lekar Predrag Jakšić

Povratak na članak
Pošaljite komentar 

Komentari (4)

 • draganche

  draganche

  U Srbiji postoje institucije koje su merodavnije od novinara da saopstavaju narodu vest o novim statistickim podacima teskog oboljenja. To su svakako obavestenja Ministarstva zdravlja Srbije, koje je po zakonu duzno da javnost upoznaje sa stanjem zdravlja ljudi u Srbiji. No, sve zavisi ko je na celu ovog drzavnog resora. Do sada je njime rukovodo cuveni Tomica pa onda cuveni Stankovic a danas cuvena .... Svi zajedno bavili su se tajenjem istine. Pa onda da pitamo, ko je veci zlocinac, da li oni koji su sejali smrt po Srbiji za vreme bombardovanja ili su to imenovani koji za rad mira i spokoja u drustvu, cute i prave se mutavi i ludi i to pred ovako vaznim pitanjima. Narodni neprijatelji su svi oni zajedno. Treba im suditi u ime naroda.

  Odgovori 
 • dvostruka steta

  dvostruka steta

  mislim da je steta samo veca kad se ovako plasira tuzna realnost. Hoce li obolelima biti bolje ako se od psihoze razboljevaju i drugi ljudi? O ovim cinjenicama lekari treba da razgovaraju u ministarstvu a ne da'bombaeduju'vec posustali narod.
  nisam za skrivanje istine ali ni ovo nije resenje.

  Odgovori 
Povratak na članak

Pošaljite komentar

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Trebalo bi jasno i glasno, i s dokazima, reći koji su političari plaćali prostitutke Božidar Spasić, bivši radnik DB

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!

Testirajte novu verziju portala

Kurir Beta
Klikni ovde